joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEMercedes-Benz renunță la angajamentele privind tranziția completă la mașini electrice până în...

Mercedes-Benz renunță la angajamentele privind tranziția completă la mașini electrice până în 2030. Compania va continua să producă mașini pe benzină și în următorul deceniu

Mercedes-Benz renunță la angajamentul său de a face tranziția completă la vehiculele electrice (EV) până în 2030. Vânzările slabe și cererea de mașini pentru benzină stau în spatele acestei decizii, potrivit Breitbart.

Potrivit Bloomberg UK, CEO-ul Mercedes-Benz, Ola Källenius, le-a spus miercuri acţionarilor că „tranziția” producătorului auto către vehiculele electrice „ar putea dura mai mult decât se aştepta”.

Källenius a căutat să facă Mercedes-Benz complet electric până în 2030. În iulie 2021, Mercedes-Benz și-a anunțat impulsul său complet electric. Compania a promis să treacă de la o agendă „în primul rând electrică” la una „doar electrică”. Planurile au fost însă încetinite.

Comenzile pentru sedanurile complet electrice au fost dezamăgitoare și au redus marjele la nouă procente în primul trimestru. Mercedes-Benz va continua să producă mașini pe benzină după începutul următorului deceniu.

Producătorul de automobile de lux nu este singurul care abandonează agenda complet electrică.

În ianuarie, Ford Motor Company a anunțat reducerea producției de camioane F-150 Lightning, complet electrice. Producția a fost redusă aproape jumătate, din cauza lipsei de cerere în rândul consumatorilor americani.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

 1. CEO-ul Mercedes-Benz..le-a spus miercuri acţionarilor …

  -si ce au spus acţionarii,
  incaseaza pierdere?

  “profitul nerealizat e paguba curata”,
  asa e in Capitalizm,
  doar cei care au suferit clisma la creier inteleg asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE