duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEProf. Bogdan Glăvan: 1 milion de cazuri/zi în Occident. Unde sunt medicii...

Prof. Bogdan Glăvan: 1 milion de cazuri/zi în Occident. Unde sunt medicii români care anunțau, când România avea 20000 de cazuri că nevaccinații de pe Dâmbovița vor produce o catastrofă mondială?

Profesorul și economistul Bogdan Glăvan constată că în Occident se înregistrează 1 milion de cazuri de infectări pe zi și totuși, nu se petrece nicio apocalipsă sanitară.

El se întreabă, ironic, unde sunt medicii români care anunțau că dacă vom ajunge la 20.000 de cazuri pe zi, se va produce o „catastrofă mondială” din cauza nevaccinaților.

„LOOK UP! 1 milion de cazuri/zi în Occident.
Unde sunt medicii români care anunțau, când România avea 20000 de cazuri (mă rog, poate 100 000 în realitate) că nevaccinații de pe Dâmbovița vor produce o catastrofă mondială? Dar de “tulpina românească” ați mai auzit ceva? Nimic-nimic? Nu mai anunță nimeni că e posibil să apară Omicron plus-plus de la atâtea infectări? Vaai. Cât creier. Câte grade. Câte aberații, ca la Revoluție în 1989.
Astăzi profesorul (Sir) John Bell de la Oxford a spus că “Omicron nu provoacă aceeași boală pe care o vedeam acum un an.” Alt profesor, Paul Hunter, afirmă că “până la urmă va trebui să-i lăsăm pe oamenii care sunt pozitivi să-și trăiască viața așa cum o fac cu orice altă răceală”. Blasfemie! Unde sunt experții care au estimat 1 milion de cazuri/zi în Marea Britanie. Unde este Neil Ferguson cu estimarea de 5000 de morți/zi? – media este de 106 acum. Unde este profesoara Christina Pagel, cu estimarea ei că rata spitalizărilor este aceeași la Delta și la Omicron? – mă rog, ea are scuza că este “doar” matematician, iar modelările în biologie au la fel de mult sens ca modelările în economie”,  a scris Glăvan.

Profesorul se referă la explozia cazurilor din Occident, acolo unde unele țări înregistrează peste 100.000 de infecții pe zi din cauza variantei Omicron.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate