ACTUALITATECu masca în Marea Neagră de 1 mai. Secretarul de stat Paul...

Cu masca în Marea Neagră de 1 mai. Secretarul de stat Paul Ene spune că „în spațiile publice regula e să se poarte masca”, iar marea e un astfel de spațiu

Paul Ene, secretar de stat în Ministerul Economiei și Turismului, a vorbit despre regulile pe care turiștii și hotelierii de pe litoral trebuie să le respecte în timpul minivacanței de 1 Mai și Paște. El afirmă că masca va fi obligatorie atât pe plajă cât și în apă, pentru că marea este spațiu public.

„În momentul de față, regula clară pentru toată lumea este că în spațiile publice să se poarte masca”, a declarat Ene.

Pe de altă parte, Lucian Bode, ministrul de Interne, este de părere că astfel de măsuri ar trebui ridicate dacă „suntem oameni normali la cap”, potrivit unei declarații făcute la începutul lunii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

“Atunci când premierul Florin Cîțu a venit cu această perspectivă încurajatoare ca începând cu 1 iunie o parte din restricții să fie ridicate gradual, așa cum au fost și introduse, cu siguranță ne gândim și la acest aspect (al măștii pe plajă – n.r.), pentru că, în condițiile în care ajungi în vârful muntelui și porți mască sau stai pe plajă, intri în mare cu mască, din punctul meu de vedere, ca oameni normali ce suntem cu toții, ne gândim dacă este sau nu în regulă“.

Ne așteptăm ca anumite restricții să fie ridicate, dar pe parcursul sezonului estival, după cum a precizat președintele Klaus Iohannis, potrivit SmartRadio.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...