joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion, reacție după tragedia aviatică de la Constanța: Dacă ar avea...

George Simion, reacție după tragedia aviatică de la Constanța: Dacă ar avea un pic de decență, niciun șef al Armatei nu ar trebui să-și facă apariția la înmormântările celor 8 militari, morți, doar pentru că au dorit să-și servească Patria

Co-președintele AUR, George Simion, a comentat dur tragedia aviatică din județul Constanța, acolo unde în urma prăbușirii unui Mig-21 și a unui elicopter IAR-330 Puma, 8 militari și-au pierdut viața la interval de câteva ore.

Deputatul a spus că motivul acestei tragedii este devalizarea bugetului Armatei de către politicieni și foștii conducători ai Ministerului Apărării Naționale din ultimii 30 de ani.

Simion a dat ca exemplul cazul generalului care a folosit banii Armatei pentru a-i cumpăra un costum de schi președintelui Klaus Iohannis.

„Coborâți steagurile în bernă! În aceste clipe grele pentru întreaga Armată Română, este momentul să reflectăm la sacrificiile pe care le face un militar, în momentul în care alege o viață sub tricolor.

Mă refer, desigur, la viețile pierdute ale celor opt militari decedați miercuri seară în incidentele aviatice din județul Constanța.

Dar pe lângă alinarea sufletelor familiilor celor căzuți, este timpul să vedem cine sunt vinovații morali pentru această tragedie fără precedent.

Din păcate, nici Armata, instituție fundamentală a poporului român, alături de Biserică, nu a fost scutită de hoți și devalizatori. În cârdășie cu politicienii post-decembriști, liderii MAPN au devalizat Armata, iar banii destinați înzestrării și modernizării au fost furați.

Ne amintim de episodul rușinos al Generalului care a furat din banii Armatei pentru a-i cumpăra un costum de schi primului turist la țării. Și nu este un caz singular. Într-o țară care nu a mai participat la un război de peste 70 de ani, avem aproape 1.800 de generali!”, a scris Simion pe facebook.

El le-a cerut liderilor Armatei să nu participe la înmormântările celor 8 tineri militari.

„Dacă ar avea un pic de decență, niciun șef al Armatei nu ar trebui să-și facă apariția la înmormântările celor 8 militari, morți, doar pentru că au dorit să-și servească Patria.

Moartea celor 8 tineri soldați este o palmă morală, foarte grea, pe care viața o dă decidenților noștri politici și militari. În același timp, este și oglinda fidelă a societății: liderii trăiesc bine, în timp ce oamenii de rând riscă moartea zi de zi, în coșciuge zburătoare, doar pentru a pune o pâine pe masa copiilor.

Ce-ați făcut cu banii domnilor generali și domnilor miniștri? Ce-ai făcut cu banii Klaus Iohannis? Vrem avioane, nu stadioane!”, a reacționat George Simion.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

 1. O REALITATE GRAVĂ😞
  – Până mai ieri ,  frații, părinții și bunicii noștri erau omorâți în spitale, era interzisă autopsia , erau omorâți  la ATI și deși se știa motivul … nu am fost solidari.😷
  – Până mai ieri ni se spunea că vom muri,  dacă nu ne vaxinam, eram taxați pentru o tuse, pt un strănut pe stradă ,  mergeam ca vitele prin magazine, eram bătuți , amendați, gazați, mai toate drepturile eliminate în ultimii doi ani … și nu am fost solidari.😷
  – Până mai ieri nu aveam voie să ne luăm rudele decedate, acasă, decât în sac negru și apoi înmormântati pe repede înainte, ca pe animale, fără să îi atingem… și nu am fost solidari.😷
  – Până  mai ieri au ars 11 spitale în doi ani, oameni nevinovați au ajuns scrum,  din cauza unor criminali ai sistemului … și nu am fost solidari.😷
  Astăzi aceeași criminali☠️ ne spun că sunt SOLIDARI, și să fim solidari…
  S-au activat ca la comandă și nu ne întrebăm :   oare cât de tâmpiti să fim să credem acești criminali în serie ? Cât de ușor să ne lăsăm manipulați de TV?
  – România este țara  deșeurilor  … plătește poporul cu sănătatea.
  – România este țara  pădurilor tăiate ilegal … plătește poporul cu sănătatea .
  – România este țara aurului furat… rămânem cu cianura.
  – România este țara celui mai mare  exod din EU, cu părinți plecați in pribegie … plătesc copii prin suferință și chin.
  – România este țara cu cea mai mare infracțiune  politicieneasca…., plătește tot poporul.
  – România este țara  celor120 mil de doze de vaxx, care  vor ajunge la gunoi,…plăteste tot poporul.
  – România este țara folosită pentru orice serviciu și test impotriva populației … plătesc generații întregi.
  – România este țara cu o tehnologie militară invechita deși se cheltuiesc miliarde,.. , plătește poporul
  – Romania este țara cu militari folositi drept carne de tun aiurea in lume…, suferă soții și copii
  – România este singura țară unde se fac împrumuturi de 32 de ani, dar nu se văd investițiile … poporul plătește.
  – “Romania educată” este țara cu cea mai mare rată de analfabeți din EU,  iar asta se vede prin manipularea zilnică ,  fără ca NIMENI SĂ SPUNĂ NIMIC 😶 … dar suntem SOLIDARI când e vorba de alții.
  CU NEAMUL VOSTRU CÂND VOM FI SOLIDARI , DRAGI ROMÂNI ?
  CU PROPRII NOȘTRI FRAȚI, SURORI , MAME , TAȚI , VERI , PĂRINTI , BUNICI , COMPATRIOȚI … CÂND VOM FI SOLIDARI ?
  România a pierdut prin fabricile vândute, date la fier vechi, de acești sclavi, sute de miliarde de euro în 32 de ani…
  Corporații străine s-au făcut pe gratis stăpâni, peste avutul românesc, peste pământul străbun, pentru care s- au jertfit înaintașii noștri…
  DAR ASTĂZI SUNTEM SOLIDARI CU STRĂINII, NE PUNEM STEAGUL ALTOR ȚĂRI LA PROFIL …….
  STEAGUL ROMÂNIEI NU L-AM VĂZUT TOT ATÂT DE DES PE CÂT AR TREBUI…
  În concluzie, mai avem dragi români vreo șansă să ne trezim din somnul ăst’ de moarte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE