ACTUALITATEPrimarul Bucureștiului, Nicușor Dan: Recomand bucureștenilor să poarte mască și în exterior....

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan: Recomand bucureștenilor să poarte mască și în exterior. Primăria Capitalei poate să extindă tipul acesta de măsură

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, recomandă bucureștenilor să poarte mască și în exterior, precizând că Primăria Capitalei poate extinde măsurile luate de autoritățile centrale.

Declarația a fost făcută, miercuri seară, la Digi24.

„Recomand ca oamenii să poarte mască și în afară nu doar în interiorul spațiilor închise. E foarte simplu, eu fac asta de când a început această criză și nu m-a afectat în niciun fel – ies din casă, îmi pun masca și o mai dau jos când reintru la mine în casă”, a declarat Nicușor Dan la Jurnalul de Seară de la Digi24.

Întrebat dacă este de părere ca masca să devină obligatoriu și în exterior, primarul ales al Capitalei a declarat:

„Pe această chestiune există niște normative care au fost date de autoritățile centrale și care impun portul măștii în spațiul deschis de la un anumit grad încolo, grad pe care Bucureștiul nu l-a atins încă. Eu recomand oamenilor să poarte mască și în afară pentru că nu poate decât să îi protejeze și pe ei și pe cei cu care intră în contact”, a explicat Nicușor Dan.

Potrivit lui Nicușor Dan, Primăria Capitalei poate „să extindă tipul acesta de măsură”.

„Adică, în plus față de ceea ce recomandă Ministerul Sănătății pe baza protocoalelor pe care le-a stabilit, să relaxeze definiția contactului direct pe teritoriul Bucureștiului și în felul ăsta să extindă testarea”, a spus Nicușor Dan.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate