News ȘTIRI Prima dezbatere Trump-Biden pentru alegerile prezidențiale din SUA, miercuri, ora 04:00 (ora...

Prima dezbatere Trump-Biden pentru alegerile prezidențiale din SUA, miercuri, ora 04:00 (ora României)

Președintele Statelor Unite, Donald Trump se va confrunta în prima dezbatere electorală cu contracandidatul său democrat, fostul vicepreședinte Joe Biden, miercuri, începând cu ora 4:00 (ora României), anunță Digi24.

Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News și va avea loc în Cleveland, în statul Ohio.

Conform regulilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, cei doi candidați nu își vor da mână nici între ei și nici cu moderatorul dezbaterii. Odată ajunși pe scenă, ei nu vor purta măști de protecție.

Publicul va fi foarte restrâns, numărul celor prezenți fiind foarte mic față de dezbaterile din anii trecuți. Toți participanții din public vor fi testați pentru Covid-19 și vor urma toate celelalte protocoale de siguranță sanitară. În jur de 60-70 de persoane vor participa la debatere, ca parte a publicului.

Alte două dezbateri ar urma să mai aibă în loc în datele de 15 și 22 octombrie, iar alegerile vor avea loc în 3 noiembrie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate