ACTUALITATEPrima dezbatere Trump-Biden pentru alegerile prezidențiale din SUA, miercuri, ora 04:00 (ora...

Prima dezbatere Trump-Biden pentru alegerile prezidențiale din SUA, miercuri, ora 04:00 (ora României)

Președintele Statelor Unite, Donald Trump se va confrunta în prima dezbatere electorală cu contracandidatul său democrat, fostul vicepreședinte Joe Biden, miercuri, începând cu ora 4:00 (ora României), anunță Digi24.

Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News și va avea loc în Cleveland, în statul Ohio.

Conform regulilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, cei doi candidați nu își vor da mână nici între ei și nici cu moderatorul dezbaterii. Odată ajunși pe scenă, ei nu vor purta măști de protecție.

Publicul va fi foarte restrâns, numărul celor prezenți fiind foarte mic față de dezbaterile din anii trecuți. Toți participanții din public vor fi testați pentru Covid-19 și vor urma toate celelalte protocoale de siguranță sanitară. În jur de 60-70 de persoane vor participa la debatere, ca parte a publicului.

Alte două dezbateri ar urma să mai aibă în loc în datele de 15 și 22 octombrie, iar alegerile vor avea loc în 3 noiembrie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...