joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEPreședintele unei mari companii farma, printre cei 2.200 de spanioli prinși că...

Președintele unei mari companii farma, printre cei 2.200 de spanioli prinși că și-au luat certificat de vaccinare fără se vaccineze

Jose Maria Fernandez Sousa-Faro (foto), președintele companiei Pharma Mar, se află lista celor peste 2.200 de persoane descoperite de poliția spaniolă că au obținut certificatul verde, fără să se vaccineze împotriva Covid 19.

Acesta, dar și alte personalități din Spania, precum artistul Omar Montes și jucătorul de tenis Alex de Minaur, sunt acuzați că au oferit bani responsabililor de stat, pentru ca numele lor să fie introduse în Registrul Național de Vaccinare.

Deocamdată au fost arestați doi lucrători din domeniul medical care se ocupau cu introducerea numelor în Registrul Național de Vaccinare din Spania și alte două persoane care acționau ca intermediari și se ocupau cu colectarea banilor. Sumele de bani variau în funcție de numărul de doze de vaccin pe care clientul le dorea înregistrate în baza de date, scrie Rost Online, citând El Mundo.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Compania PharmMar este fondată în 1986 și are activități în toată lumea. Președintele și fondatorul acesteia, Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, este profesor universitar la două instituții de învățământ superiod in Spania și are aproximativ 100 de lucrări științifice publicate și brevete în domeniul biochimiei, antibioticelor și biologiei moleculare.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE