ACTUALITATEPreședintele Iohannis, avertisment pentru români: Cei care nu înţeleg vorba bună vor...

Președintele Iohannis, avertisment pentru români: Cei care nu înţeleg vorba bună vor avea surpriza neplăcută să fie amendaţi/ Până când nu va fi toată lumea vaccinată, nu putem să ne relaxăm

Restricţiile instituite în contextul pandemiei rămân în vigoare de Crăciun şi de Anul Nou, iar Ministerul de Interne a organizat dispozitive suplimentare, astfel încât cei care nu înțeleg vorba bună vor avea surpriza neplăcută să fie amendați, a avertizat, vineri, președintele Klaus Iohannis.

Declarația a fost făcută, vineri, după vizita efectuată la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară “Cantacuzino” din Bucureşti, care este centrul naţional de primire şi stocare a dozelor de vaccin anti-covid.

„Toate restricţiile care sunt acum în vigoare rămân în vigoare şi de Crăciun, şi de Anul Nou. (…)Este interesul fiecărui român să respecte aceste restricţii, pentru un motiv simplu – ca să nu ajungă el sau copilul lui sau părintele lui în spital. Atât de simplu este.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Aceste măsuri sunt gândite pentru a ne proteja de boală. Ele trebuie respectate. Există dispozitive suplimentare organizate de Ministerul de Interne pentru cei care nu înţeleg vorba bună – vor avea surpriza neplăcută să fie amendaţi. Restricţiile, repet, nu sunt doar aşa, ca să fie, şi respectarea lor este obligatorie”, a spus președintele Iohannis, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, șeful statului a adăugat că se poate observa „o mică scădere”.

„Nu este momentul pentru relaxare. Chiar dacă începe campania de vaccinare, până când nu va fi toată lumea vaccinată, nu putem să ne relaxăm. În timpul sărbătorilor, de Crăciun, de Anul Nou, dacă vreţi să vă fie bine, staţi acasă cu familia”, le-a transmis Iohannis românilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...