ACTUALITATEPremierul Canadei, Justin Trudeau, aspru criticat de europarlamentari pentru încălcarea drepturilor omului...

Premierul Canadei, Justin Trudeau, aspru criticat de europarlamentari pentru încălcarea drepturilor omului | Sunteți o rușine pentru orice democrație VIDEO

Justin Trudeau, premierul Canadei, a avut parte de reproșuri grele din partea unor europarlamentari, nemulțumiți de cum a gestionat protestele camionagiilor din Ottawa(Convoiul Libertății), informează Toronto Sun.

Mai exact,Trudeau este acuzat de încălcarea drepturilor civile și a interzis protestele împotriva restricțiilor din timpul pandemiei. Europarlamentarii spun că s-a folosit în mod abuziv de legea care gestionează situațiile de urgență și a contribuit masiv la criza economică a Canadei, înghețând conturile bancare celor care au  „îndrăznit” să protesteze.

„Un prim-ministru care admiră în mod deschis dictatura chineză, care calcă în picioare drepturile fundamentale persecutându-și și criminalizându-și proprii cetățeni drept teroriști doar pentru că au îndrăznit să facă față concepției sale pervertite despre democrație, nu ar trebui să i se permită deloc să vorbească în această casă. Domnule Trudeau, ești o rușine pentu orice democrație”, a declarat europarlamentarul  german Christine Anderson, în plenul Parlamentului European, menționează sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, critici i-a adus și europarlamentarul Bernhard Zimniok, cel care nu a permis ca premierul Trudeau să aibă „drept la replică”. Oficialului canadian i s-a reproșat că a instigat Poliția să ia măsuri abuzive împotriva propriilor cetățeni.

„Să nu acordăm timp de cuvânt în această casă a democrației unui astfel de om”, s-a exprimat europarlamentarul Zimniok, potrivit The Globe and Mail.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Europarlamentarul român Cristian Terheș a refuzat să participe la sedința în care a fost prezent Trudeau, menționând că nu poate primi „lecții de democrație” de la premierul Canadei, care este fan al dictaturii din China și încalcă drepturile oamenilor.

„Am refuzat sa validez prin prezenta mea impostura premierului canadian Justin Trudeau, care a tinut un discurs in fata Plenului Parlamentului European pe data de 23.03.2022, motiv pentru care nu am fost in sala cand acesta a vorbit”, a anunțat prin intermediul Facebook, europarlamentarul român Cristian Terheș.

„Freedom Convoi”(Convoiul Libertății) s-a desfășurat în luna februarie ac, iar premierul Trudeau a dat ordin Poliției din Otawa să-i amenințe pe protestatari cu arestarea. Cei mai mulți dintre aceștia au fost șoferi de tir, care s-au opus restricțiilor sociale din pandemie, inclusiv vaccinării obligatorii împotriva Covid.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate