ACTUALITATEAnglia, una dintre cele mai vaccinate țări din lume, a atins un...

Anglia, una dintre cele mai vaccinate țări din lume, a atins un nou record de infectări cu Covid-19

În Anglia, țară unde peste 90% din populație este vaccinată cu prima doză, a înregistrat un nou record de infectări cu Covid-19. Se presupune că unul din treisprezece englezi ar avea boala, anunță ONS, conform The Guardian.

Cele mai recente cifre arată că numărul de infecții cu Covid-19 în Anglia a crescut cu aproximativ 650.000, în comparație cu săptămâna anterioară, ajungând la 4.908.900 (cca. 7,6% din întreaga populație) de persoane estimate că au avut Covid în ultima săptămână.

Aceste numere sunt cele mai mari înregistrate vreodată, de când a început analiza, în aprilie 2020, și depășește maximul anterior de la începutul anului 2022, când se estima că 1 din 15 englezi avea Covid-19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Kara Steel, statistician la Infection Survey, a spus că creșterea rapidă a nivelurilor de infecție a fost cauzată în mare măsură din cauza variantei Omicron „BA.2” în Anglia.

„Nivelurile de infecție rămân ridicate, cele mai înalte niveluri înregistrate în sondajul nostru fiind văzute în Anglia și Țara Galilor. Observăm creșteri notabile și în rândul grupelor de vârstă mai înaintate”, a spus ea.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate