joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEPoliticienii nemți cer „pedeapsa maximă“ pentru niște tineri care și-au permis să...

Politicienii nemți cer „pedeapsa maximă“ pentru niște tineri care și-au permis să scandeze „Germania pentru germani, străinii afară“

Germania este cuprinsă de străini care comit infracțiuni la o scară fără precedent. Acum, un nou scandal zguduie societatea după ce un grup de tineri au cântat „Germania pentru germani, străinii afară”, potrivit Remix News.

Un videoclip de doar câteva secunde a fost difuzat aproape fără oprire în Germania în ultimele zile. Politicienii de vârf au comentat imaginile, deși sunt reținuți de obicei în a comenta videoclipuri care arată cetățeni străini care comit infracțiuni în Germania.

Cancelarul german Olaf Scholz s-a numărat printre cei care a condamnat imaginile. De asemenea, președintele Bundestag-ului Bärbel Bas (SPD) a cerut ca tinerii din videoclip să primească cea mai aspră pedeapsă posibilă, „poate chiar pedeapsa maximă”.

În acest caz, pedeapsa maximă ar însemna trei ani de închisoare. Infracțiunea comisă de tineri ar fi o încălcare a articolului 86a din Codul Penal german.

„Avantajul este că acest videoclip există și anumite persoane pot fi identificate”, a spus Bas.

Ea a mai zis că „astfel de lucruri, sloganuri anticonstituționale, trebuie pedepsite”. Bas a adăugat că legea penală a Germaniei oferă o mulțime de opțiuni pentru urmărirea penală a făptuitorilor.

„Sper că vor primi o pedeapsă decentă”, a adăugat politicianul SPD.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE