ACTUALITATEPoliția a intrat din nou peste credincioși în timpul slujbei și a...

Poliția a intrat din nou peste credincioși în timpul slujbei și a aplicat amenzi pentru „nerespectarea măsurilor de protecție sanitară”

Polițiștii din Constanța au aplicat miercuri amenzi în valoare de 4.500 de lei, după ce au prins 39 de persoane care participau la o slujbă în interiorul unui lăcaș de cult din oraș, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați miercuri dimineața cu privire la faptul că în interiorul unui lăcaș de cult din oraș este oficiată o slujbă la care participă mai multe persoane care nu respectă măsurile de protecție sanitară.

Polițiștii și jandarmii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Forțele de ordine au identificat 39 de persoane care nu purtau mască de protecție și nu respectau măsurile de distanțare socială.

Acestea au fost sancționate contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 de lei.

Intrările Poliției în biserici continuă nestingherit, deși avocatul Dan Chitic a explicat că din punct de vedere juridic, este vorba despre un spațiu privat, iar reprezentanții forțelor de ordine au nevoie de mandat de percheziție pentru a intra în lăcașul de cult.

Explicațiile integrale ale avocatului despre relația Biserică  – autorități este aici. La începutul lunii noiembrie, polițiștii au intrat peste oameni la slujbă și în județul Suceava.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...