ACTUALITATEPoliția a intrat din nou peste credincioși în timpul slujbei și a...

Poliția a intrat din nou peste credincioși în timpul slujbei și a aplicat amenzi pentru „nerespectarea măsurilor de protecție sanitară”

Polițiștii din Constanța au aplicat miercuri amenzi în valoare de 4.500 de lei, după ce au prins 39 de persoane care participau la o slujbă în interiorul unui lăcaș de cult din oraș, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați miercuri dimineața cu privire la faptul că în interiorul unui lăcaș de cult din oraș este oficiată o slujbă la care participă mai multe persoane care nu respectă măsurile de protecție sanitară.

Polițiștii și jandarmii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Forțele de ordine au identificat 39 de persoane care nu purtau mască de protecție și nu respectau măsurile de distanțare socială.

Acestea au fost sancționate contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 de lei.

Intrările Poliției în biserici continuă nestingherit, deși avocatul Dan Chitic a explicat că din punct de vedere juridic, este vorba despre un spațiu privat, iar reprezentanții forțelor de ordine au nevoie de mandat de percheziție pentru a intra în lăcașul de cult.

Explicațiile integrale ale avocatului despre relația Biserică  – autorități este aici. La începutul lunii noiembrie, polițiștii au intrat peste oameni la slujbă și în județul Suceava.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate