luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEPfizer, reacție oficială la știrea ignorată de mainstream media. Compania pharma admite...

Pfizer, reacție oficială la știrea ignorată de mainstream media. Compania pharma admite că „într-un număr limitat de cazuri” virusul care provoacă C19 poate fi „prelucrat” pentru a vedea reacția antiviralelor.Reacția dr. Robert Malone

Compania farmaceutică Pfizer a reacționat oficial la dezvăluirile obținute cu camera ascunsă, de către Project Veritas, de la un director (foto) care admite că gigantul „se gândește” să provoace mutații virusului Covid pentru a crea noi vaccinuri.

Pfizer admite că vaccinul anti C19 este într-o continuă dezvoltare, dar susține că în acest proces nu a desfășurat„manipulări ale virusului pentru inducerea unor mutații în condiții de laborator” sau cercetări privind mutații controlate ale virusului.

Totuși, într-un „număr limitat de cazuri” „când un virus nu conține nicio manipulare cunoscută prin inducere în condiții de laborator, un astfel de virus poate fi prelucrat pentru a permite evaluarea activitatea antiviralelor în celule”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În plus, Pfizer recunoaște că sunt realizate experimente în laborator cu „celule incubate cu viruslui SARS-CoV-2”, relatează comunicatul de pe siteul oficial al companiei.

Comentând comunicatul, dr. Robert Malone, unul dintre cei care au ajutat la inventarea tehnologiei mARN folosită de Pfizer la vaccinurile sale, a spus că Pfizer nu a negat niciuna dintre afirmațiile făcute de directorul său în timpul filmării cu camera ascunsă.

Reamintim că aceste dezvăluiri au fost ignorate de mainstream media americană și mondială, cu excepția jurnalistului Tucker Carlson de la Fox News.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate