miercuri, iulie 17, 2024
ȘTIRIPentru catering și street food alege ambalaje catering biodegradabile livrate de către...

Pentru catering și street food alege ambalaje catering biodegradabile livrate de către Snick Ambalaje

Respectul față de clienți se câștigă în timp și se menține furnizând servicii de calitate. Furnizorii de produse știu acest lucru și fac tot posibilul să nu dezamăgească. Mai ales în industria HoReCa, aceste livrări de servicii trebuie să fie impecabile.

Felul în care este servită sau ambalată mâncarea spune totul despre aceste servicii. În special ambalajele sunt cele care sunt căutate pentru livrare desăvârșită. În acest context, alegerea unui partener de încredere este esențială.

Snick Ambalaje este cel care ridică ștacheta privind ambalajele rezistente, dar și biodegradabile în același timp.

Ce sunt ambalajele biodegradabile

Odată cu dispariția ambalajelor din plastic s-a căutat și s-a găsit o alternativă mai sănătoasă privind felul în care ambalajele își termină ciclul de viață. Pentru o utilizare mai eficientă s-au propus diverse variante, așa cum ar fi confecționarea lor din materiale prietenoase cu mediul. Aceste ambalaje catering biodegradabile sunt confecționate din hârtie sau carton duplex ori din frunze de palmier sau trestie de zahăr. Ele au calitatea că pot fi reciclate ulterior, iar descompunerea lor nu afectează mediul înconjurător.

Iată de ce Snick Ambalaje vine pe piața de profil cu acest gen de inovații, menite să atragă clienții și să respecte standardele de calitate la orice nivel. Conceptele inovate de către echipa de la Snick Ambalaje sunt atractive și pot fi personalizate la cererea clientului. În felul acesta toată lumea va avea de câștigat, atât clientul, cât și furnizorul de ambalaje.

Concepte diferite și un mediu mai sănătos de la Snick Ambalaje

Pentru a surprinde în mod plăcut pe clienții săi, dar și pentru a le asigura acestora ambalaje trainice și care să arate bine, Snick Ambalaje a venit cu diverse inovații în acest domeniu. Astfel, a propus conceptul kraft natur din hârtie și carton, potrivit pentru catering și street food, dar nu numai. Din această categorie se pot comanda tacâmuri din lemn, pahare din carton cu perete simplu, boluri și capace, caserole și cutii. Cutiile pentru noodles, dar și sacoșele de hârtie fac și ele parte din această categorie.

Mai apoi, tot de la echipa Snick Ambalaje vine și conceptul ziar de ambalaje, care imită cu succes hârtia tipărită de ziar, pentru un efect spectaculos. Nu în ultimul rând, conceptul negru de ambalaje eco-friendly se referă la ambalaje din carton negru, pentru un plus de rafinament.

Sacoșa cu mostre gratuită, pentru testarea produselor 

Ambalajele propuse de către Snick Ambalaje au calități evidente, sunt rezistente la transport și pot fi folosite chiar și la cuptorul cu microunde. În plus, sunt și diversificate ca ofertă, putând fi folosite în patiserii, cofetării, la evenimente festive sau în industria HoReCa. Pentru cei care își doresc să le testeze, Snick Ambalaje oferă o sacoșă gratuită cu mostre, la primirea unei comenzi.

În cel mult două zile comanda ajunge la destinație. iar dacă aceasta depășește suma de 499.80 de lei, livrarea va fi gratuită.

Snick Ambalaje mai livrează de asemenea produse pentru igienă și curățenie. Detalii și comenzi se pot face pe pagina oficială snick-ambalaje.com.

 Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE