ACTUALITATESmiley despre experiența la Schitul Prodromu, la Muntele Athos: Când am plecat,...

Smiley despre experiența la Schitul Prodromu, la Muntele Athos: Când am plecat, am realizat ce mi-a dat locul ăla / „Secretul meu”? Mă rog în fiecare zi

Andrei Tiberiu Maria, mai cunoscut drept „Smiley”, a vorbit din nou despre credința sa. Cunoscutul om de televiziune și artist, a povestit cât de mult apreciază prezența la Muntele Athos, în special la Schitul Prodromu, cel unde se oprește de fiecare dată. Schitul Prodromu a fost în centrul unei discuții în Parlamentul României.

„Prima oară când am fost în Muntele Athos am stat la schitul Prodromu – locul în care am stat de fiecare dată atunci când am mers în Sfântul Munte – și pot să spun că, în momentul în care am plecat, am simțit că parcă mi-a luat cineva ceva de preț. Adică în momentul în care am plecat, am simțit ce mi-a dat locul ăla. E o liniște, o energie specială a locului. Indiferent de credința pe care o ai, indiferent de religia pe care o ai, indiferent de ce crezi tu, locul ăla n-are cum să nu-ți dea o liniște, n-are cum să nu te îndemne la introspecție”, a spus într-un dialog cu Damian Drăghici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a precizat că secretul succesului său este că rugăciunea de fiecare zi. Smiley a precizat că citește să afle cât mai multe despre rugăciune și credință.

„Primesc tot felul e întrebări de genul: ce-ai făcut tu mă, care ești urât și netalentat, de ai succesul ăsta? Și răspund: Mă rog în fiecare zi. Și chiar așa e. Mulțumesc în fiecare zi pentru ceea ce am. Acum avem acces la orice Chiar și rugăciunea trebuie studiată, cum trebuie să gândești, trebuie să te pregătești ca să primești. Pentru că Dumnezeu nu-ți bagă și-n traistă”, a declarat el.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...