marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEPelerinajul de Sfântul Andrei, în condiții speciale. Oamenii asistă la Sfânta Liturghie...

Pelerinajul de Sfântul Andrei, în condiții speciale. Oamenii asistă la Sfânta Liturghie în ploaie, poliția asigură distanțarea socială și verifică mașinile

Pelerinajul la Sf. Andrei se desfășoară în acest an în condiții speciale, cu restricții impuse de autorități și cu reguli sanitare pentru cler și pentru credincioși.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, săvârșește, luni dimineața, Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Peștera Sf. Andrei” din localitatea Ion Corvin din județul Constanța.

Potrivit informațiilor transmise de presa locală, pelerinii asistă la slujbă în ploaie, în condițiile de distanțare stabilite de autorități.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Totodată, din imaginile transmise de la fața locului se poate vedea că pe drumul spre mănăstire poliția a organizat filtre, fiind verificate documentele celor care doresc să ajungă la Peștera Sf Andrei. Reamintim că autoritățile au stabilit că doar persoanele care domiciliază în zonă au voie să participe la pelerinaj.

Nu există informații privind participarea autorităților române la sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul României, deși ÎPS a transmis o invitație oficială în acest sens.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE