ACTUALITATEPelerinajul de Sfântul Andrei, în condiții speciale. Oamenii asistă la Sfânta Liturghie...

Pelerinajul de Sfântul Andrei, în condiții speciale. Oamenii asistă la Sfânta Liturghie în ploaie, poliția asigură distanțarea socială și verifică mașinile

Pelerinajul la Sf. Andrei se desfășoară în acest an în condiții speciale, cu restricții impuse de autorități și cu reguli sanitare pentru cler și pentru credincioși.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, săvârșește, luni dimineața, Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Peștera Sf. Andrei” din localitatea Ion Corvin din județul Constanța.

Potrivit informațiilor transmise de presa locală, pelerinii asistă la slujbă în ploaie, în condițiile de distanțare stabilite de autorități.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Totodată, din imaginile transmise de la fața locului se poate vedea că pe drumul spre mănăstire poliția a organizat filtre, fiind verificate documentele celor care doresc să ajungă la Peștera Sf Andrei. Reamintim că autoritățile au stabilit că doar persoanele care domiciliază în zonă au voie să participe la pelerinaj.

Nu există informații privind participarea autorităților române la sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul României, deși ÎPS a transmis o invitație oficială în acest sens.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...