ACTUALITATEPatriarhia Română: Pe 22 decembrie vor avea loc slujbe de pomenire pentru...

Patriarhia Română: Pe 22 decembrie vor avea loc slujbe de pomenire pentru eroii din decembrie 1989

Slujbe de pomenire și oficierea Sfintei Liturghii vor avea loc, marți, în toate bisericile și mănăstirile Patriarhiei Române, pentru eroii Revoluției, au anunțat, luni, reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române.

După terminarea Sfintei Liturghii, la Catedrala patriarhală va fi oficiată, marți, o slujbă de pomenire a eroilor care s-au jertfit în decembrie 1989 pentru libertatea, credința şi demnitatea poporului român.

Această slujbă de pomenire va fi săvârșită în toate bisericile și mănăstirile din cadrul Patriarhiei Române unde se va sluji Sfânta Liturghie, spun reprezentanții Patriarhiei.

În București, slujba de pomenire a eroilor din decembrie 1989 va fi oficiată și la Monumentul pentru Cinstirea Eroilor Revoluției – Piața Revoluției (de la ora 09:00), la Radiodifuziunea Română (de la ora 10:00) și la Televiziunea Română – Troița din fața instituției (de la ora 11:00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite