ACTUALITATEParisul, în stare de alertă maximă. Noi restricții în universități, baruri închise,...

Parisul, în stare de alertă maximă. Noi restricții în universități, baruri închise, petreceri de nuntă interzise

În Paris a fost declarată stare de alertă maximă în contextul pandemiei, fiind anunțate noi restricții, începând de marți, relatează EFE, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, măsurile anunţate includ închiderea totală a barurilor, în timp ce restaurantele ar putea rămâne deschise, în anumite condiții, ce urmează să fie anunțate luni.

Universităţile vor restrânge asistenţa fizică cu 50 la sută. Se închid de asemenea sălile de sport şi piscinele (cu excepţia activităţilor şcolare), se interzic orice activităţi desfăşurate în corturi, iar nunţile se vor limita strict la ceremonia de uniune, fără petrecere ulterioară.

Centrele comerciale îşi vor limita asistenţa la un client la o suprafaţă de 400 de metri, pentru a asigura continuitatea activităţii economice.

Guvernul a făcut apel la companii să încurajeze telemunca în rândul angajaţilor “acolo unde este posibil”, a anunţat ministrul muncii, Elisabeth Borne, într-un comunicat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate