News ȘTIRI Parisul, în stare de alertă maximă. Noi restricții în universități, baruri închise,...

Parisul, în stare de alertă maximă. Noi restricții în universități, baruri închise, petreceri de nuntă interzise

În Paris a fost declarată stare de alertă maximă în contextul pandemiei, fiind anunțate noi restricții, începând de marți, relatează EFE, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, măsurile anunţate includ închiderea totală a barurilor, în timp ce restaurantele ar putea rămâne deschise, în anumite condiții, ce urmează să fie anunțate luni.

Universităţile vor restrânge asistenţa fizică cu 50 la sută. Se închid de asemenea sălile de sport şi piscinele (cu excepţia activităţilor şcolare), se interzic orice activităţi desfăşurate în corturi, iar nunţile se vor limita strict la ceremonia de uniune, fără petrecere ulterioară.

Centrele comerciale îşi vor limita asistenţa la un client la o suprafaţă de 400 de metri, pentru a asigura continuitatea activităţii economice.

Guvernul a făcut apel la companii să încurajeze telemunca în rândul angajaţilor „acolo unde este posibil”, a anunţat ministrul muncii, Elisabeth Borne, într-un comunicat.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate