ACTUALITATELucian Bode: Toți cei care falsifică teste și certificate verzi, vor ajunge...

Lucian Bode: Toți cei care falsifică teste și certificate verzi, vor ajunge în pușcărie! Apetitul va scădea după ce vor fi primele condamnări

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a spus că toate neregulile legate de certificatele verzi vor fi aspru pedepsite. Astfel, cei care falsifică teste Covid-19 sau certificate verzi vor ajunge la închisoare, informează Aleph News.

„Îi avertizez că vor ajunge la pușcărie… Este inadmisibil să-ți bagi joc de cei din jurul tău. Apetitul va scădea după ce vor fi primele condamnări.”, a declarat ministrul.

Acesta consideră că aceste măsuri dure vor descuraja falsificarea certificatului verde care se impune în din ce în ce mai multe locuri. În Italia, este obligatoriu aproape peste tot, angajații (bugetari sau din mediul privat) nemaiputând să-și continue munca dacă nu au acest document.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Dupa asta va ajunge la inchisoare dl ministru care se afla pe bancheta din spate nu-i asa?Romania e o sursa inepuizabila de lachei .Cat priveste avertismentul dlui Donca,autorul bagat pe gat acestui site il anuntam ca ii lasam placerea sa ne inlocuiasca in munca noastra, ca prea o zice cu foc.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...