sâmbătă, aprilie 13, 2024
RECOMANDĂRIPărintele Dan Damaschin a pornit din nou „Grăuntele de lumină”: 7 545...

Părintele Dan Damaschin a pornit din nou „Grăuntele de lumină”: 7 545 de copii mai au nevoie de ajutorul nostru

Preotul Dan Damaschin a început unul dintre proiectele sale de suflet, pe care îl desfășoară anual. Este vorba de „Grăuntele de lumină”, prin care ajută mii de copii săraci.

Proiectele se desfășoară astfel: părintele Damaschin a identificat mii de copii, i-a trecut pe o listă în Google Docs, iar oricine poate intra și alege un copil căruia să-i doneze cele necesare.

Iată procedura și cum putem ajuta fiecare un copil de pe ACEASTĂ LISTĂ:

„1.Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.
2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 250 de lei (că așa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea “PENTRU GRĂUNTELE DE LUMINĂ”.
3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (pantofiori, ciorăpei, pantaloni, pulover, pantalon scurt, tricou și lenjerie), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm trăistuță cu merinde.
4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț.
Și n-ar fi păcat să nu fie așa?
Cum puteți dona?
1.Asociația ,,Glasul Vieții”
Cont: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22
2. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
3. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
4. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
5. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

  1. M-am înscris pe lista de distribuitori a darurilor de Paște. De unde să iau coletele, lista copiilor și localităților din județ. Aștept să fiu contactat (tel. 0722/320.837) sau fiica mea, Ioana Solcanu (0724/076, 211). De preferat de astăzi, Vineri, pentru ca mâine, de dimineață să pornesc la drum.
    Mulțumesc,
    Prof. Ion I. SOLCANU

  2. Mihai, documentul de pe Google e readonly, nu se poate scrie in el.
    La pct 1 scrie asa: “lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului” deci ar fi de folos sa lasi linkul spre postarea originala, banuiesc ca pe Facebook, cum zice primul comentariu, de acum peste 2 saptamani.

    Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE