OPINIIPapa Francisc își îndeamnă enoriașii la vaccinare, într-o campanie de 50 de...

Papa Francisc își îndeamnă enoriașii la vaccinare, într-o campanie de 50 de milioane de dolari

Primul papă neomarxist de la Vatican, Francisc, a debutat ca manager de campanie medicală- într-un proiect din SUA de 50 milioane USD, îndemnându-și public oițele catolice să se vaccineze.

În timp ce în Afganistan creștinii trăiesc zilele acestea în teroare și își organizează întâlnirile precum în Roma antică, în ascunzișuri neștiute de prigonitorii lor, papa Francisc- confundat frecvent în ultimul timp cu un Comisar european pentru Culte de la Comisia Europeană- apare ca fiind mai dedicat agendei Big Pharma: militantismul lui pro-vaccin îl situează practic în aceeași comunitate cu orice activist „haștag rezist” care azi e mai familiarizat cu ce vor guvernele pe pământ, decât cu ce vrea Dumnezeu în ceruri. Potrivit papei Francisc, cine își iubește vecinul, va accepta vaccinul (sic!, n.n.): un clișeu searbăd și toxic, care sugerează veninos și deloc creștinește că oamenii nevaccinați nu își pot iubi vecinii și care ignoră esențialul: iubirea în creștinism este necondiționată.

Citește mai mult pe blogul jurnalistului Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...