ACTUALITATEPagina oficială a Declarației de la Great Barrington, ștearsă cu totul de...

Pagina oficială a Declarației de la Great Barrington, ștearsă cu totul de facebook. Dr. Jay Bhattacharya, unul dintre inițiatori: Este o formă modernă de ardere a cărților

Pagina oficială a Declarației de la Great Barrington a fost ștearsă de pe facebook, a anunțat pe Twitter unul dintre administratorii acesteia. Textul în românește al Declarației a fost publicat în premieră de R3Media.

Declarația de la Great Barrington este o inițiativă majoră a unor recunoscuți și afirmați cercetători și profesori care militează pentru o abordare alternativă a Covid, axată pe protecția selectivă a vulnerabililor, spre deosebire de blocarea generalizată a societăților, cum s-a procedat până acum. În ciuda marginalizării sistematice și a barajului dezinformator, declarația este semnată de zeci de mii de aderenți, medici, practicieni, specialiști etc.

Administratorii se întreabă cum de a fost posibilă ștergerea paginii, având în vedere faptul că ultima postare era în favoarea vaccinării anti-covid.

„Ștergerea de către Facebook a site-ului GBD este atât derutantă, cât și tulburătoare. Ultima noastră postare a fost o declarație în favoarea prioritizării persoanelor în vârstă pentru vaccinarea împotriva infecției COVID-19 ca instrument de protecție focalizată a acestui grup vulnerabil, împreună cu o legătură cu un Wall Street Journal publicat de profesorul Sunetra Gupta și cu mine. în decembrie, care a concretizat argumentul nostru pentru această politică”, a scris pe Twitter Dr. Jay Bhattacharya, unul dintre inițiatorii Declarației.

„Din senin, facebook ne-a trimis săptămâna trecută o notificare prin care ne anunță că ne suspendă pagină pentru că nu se conformează standardelor comunității lor. Ceea ce este ironic pentru că standardele unei țări libere militează exact împotriva genului de cenzură practicat de facebook. Este o formă modernă de ardere a cărților”, a continuat profesorul de la Stanford Medical School.

Decizia vine în contextul în care facebook a anunțat că va șterge postările care pun la îndoială „varianta oficială” despre vaccinuri. Autorii Declarației au scris în repetate rânduri că sunt în favoarea vaccinării voluntare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate