ACTUALITATEGeorge Simion (AUR), reacție la noile restricții: Aceasta este o psihoză și...

George Simion (AUR), reacție la noile restricții: Aceasta este o psihoză și o teroare. Trăim într-un stat dictatorial. Sunt niște sadici, care se bucură că ne-au carantinat

Co-președintele AUR, George Simion, a criticat în termeni duri noile restricții impuse de Guvern.

El a spus că nu înțelege de ce se închid sălile de forță și afirmă că trăim într-o dictatură.

„Pentru ei nu există sărbătoare, nimic sfânt. Pentru ei există dictatură. Au schimbat modul de calcul până s-a ajuns ca toată lumea să fie peste 7 la mie.

Se închid sălile de fitness? De ce? Ca să fie stresată? Să se îmbolnăvească? Se încearcă introducerea fricii. Românii se mai deconectau la sălile de fitness. E un teatru grotesc.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Iohannis nu are curajul să decreteze stare de urgență pentru că știe că nu va trece de Parlament. Este tot stare de urgență, doar că Iohannis este prea laș. Același om care ne invita la schi și care este degajat. El o să meargă peste tot, în timp ce românii vor sta închiși în casă.

Ne-am săturat de circul acesta. E timp să oprim mascarada aceasta.

Aceasta este o psihoză și o teroare. Românii o să intre în depresie. Gripă nu mai avem, avem doar acea stare de psihoză. Trăim într-un stat dictorial. Sunt niște sadici, care se bucură „gata i-am carantinat”., a spus co-președintele AUR la emisiunea lui Marius Tucă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Dacă starea de urgență nu trece de parlament înseamnă ca este o majoritate ce nu înghite ceea ce se-ntîmplă.
    De ce acea majoritate nu modifică sau scoate Legea Covid votată de parlament anul trecut?
    Pt că nu este acea majorktate, nu este opoziție, toți sînt una, slugile celor ce conduc din umbră.
    Mă întrebam de ce AUR a fost băgat în Parlament, pt ca nu sînt alegeri libere si cinstite. Se pare pt a linişti pe cîțiva dintre cei deşteptați sau dintre cei ce gândesc cu mintea lor că are cine să le spună oful.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...