luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEOrganizația Mondială a Sănătății nu recomandă vaccinarea în masă împotriva variolei maimuței....

Organizația Mondială a Sănătății nu recomandă vaccinarea în masă împotriva variolei maimuței. Se pot vaccina contactele directe

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține că nu există motive de îngrijorare în privința variolei maimuței și nu recomandă vaccinarea în masă împotriva acestei infecții virale, transmite Reuters.

Cu toate acestea, oficialii acestei instituții au menționat că este eficientă izolarea celor care au făcut această formă de variolă și vaccinarea contactelor directe, pentru evitarea înmulțirii ccazurilor în toată lumea.

„Nu este o boală în legătură cu care publicul larg ar trebui să se îngrijoreze. Nu se compară cu COVID”, a explicat  Sylvie Briand, experta OMS, potrivit sursei citate.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

România a anunțat, de asemenea, că va cumpăra maiximum 1000 de doze de vaccin împotriva variolei maimuței, în scop preventiv.  Până în prezent, au fost raportate  aproape 300 de cazuri de „monkeypox” în întreaga lume. Femeile însărcinate, copiii și persoanele cu imunitatea slabă pot dezvolta forme severe ale bolii, susțin reprezentanții OMS.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În România, nu a fost înregistrat niciun caz de variolă a maimuței sau suspiciune de îmbolnăvire, a informat Ministerul Sănătății.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. e clar: e o reactie la vaccinul de covid. Vor sa vaccineze contactii care nu sunt deja vaccinati. Iar vaccinul va fi provabil tot in arn pfizer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate