luni, mai 20, 2024
ȘTIRIOMS estimează că persoanele din „categorii vulnerabile” vor trebui să se vaccineze...

OMS estimează că persoanele din „categorii vulnerabile” vor trebui să se vaccineze anual împotriva Covid-19

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) prognozează că persoanele cele mai vulnerabile la Cpvod-19, cum ar fi persoanele în vârstă, vor trebui să obțină un rapel de vaccinare anual pentru „a fi protejați împotriva tulpinilor”, arată un document intern, văzut și publicat de Reuters.

Documentul arată că OMS consideră rapelurile anuale pentru indivizii cu risc ridicat ca fiind scenariul său de bază și rapoartele la fiecare doi ani pentru populația generală, de asemenea.

Nu se precizează cum s-a ajuns la aceste concluzii, dar se arată că, în scenariul de bază, vor continua să apară „noi tulpini” și vaccinurile vor fi actualizate în mod regulat pentru a face față acestor „amenințări”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Organizația Națiunilor Unite a refuzat să comenteze conținutul documentului OMS.

Documentul, care este datat pe 8 iunie și este o „lucrare în desfășurare” care prezice, de asemenea, în cazul de bază, că 12 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19 vor fi produse la nivel global anul viitor.

Federația Internațională a Producătorilor și Asociațiilor Farmaceutice (IFPMA) a prognozat producerea a doar 11 miliarde de doze pentru acest an, semnalând că agenția ONU nu se așteaptă la o creștere semnificativă a producției de vaccin în 2022. Totuși, ideea de a avea mai multe vaccinuri pe piață anul viitor, când deja pare că pandemia a luat sfârșit, ridică câteva semne de întrebare.

Nu se semnalează ce tehnologii ar putea fi eliminate treptat, dar Uniunea Europeană, care a rezervat cel mai mare volum din lume de vaccinuri Covid-19, a pariat puternic pe fotografii folosind tehnologia ARN mesager (ARNm), cum sunt cele de la Pfizer și Moderna.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. genocidul batranilor. pensia trebuie sa dispara printr-un genocid “bland” prin imbolnavire si lipsa accesului la sistemul medical adevarat. indatorare, inflatie, lipsa medicamentelor – devin din ce in ce mai scumpe. exterminare mengele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE