ȘTIRIOMS estimează că persoanele din „categorii vulnerabile” vor trebui să se vaccineze...

OMS estimează că persoanele din „categorii vulnerabile” vor trebui să se vaccineze anual împotriva Covid-19

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) prognozează că persoanele cele mai vulnerabile la Cpvod-19, cum ar fi persoanele în vârstă, vor trebui să obțină un rapel de vaccinare anual pentru „a fi protejați împotriva tulpinilor”, arată un document intern, văzut și publicat de Reuters.

Documentul arată că OMS consideră rapelurile anuale pentru indivizii cu risc ridicat ca fiind scenariul său de bază și rapoartele la fiecare doi ani pentru populația generală, de asemenea.

Nu se precizează cum s-a ajuns la aceste concluzii, dar se arată că, în scenariul de bază, vor continua să apară „noi tulpini” și vaccinurile vor fi actualizate în mod regulat pentru a face față acestor „amenințări”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Organizația Națiunilor Unite a refuzat să comenteze conținutul documentului OMS.

Documentul, care este datat pe 8 iunie și este o „lucrare în desfășurare” care prezice, de asemenea, în cazul de bază, că 12 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19 vor fi produse la nivel global anul viitor.

Federația Internațională a Producătorilor și Asociațiilor Farmaceutice (IFPMA) a prognozat producerea a doar 11 miliarde de doze pentru acest an, semnalând că agenția ONU nu se așteaptă la o creștere semnificativă a producției de vaccin în 2022. Totuși, ideea de a avea mai multe vaccinuri pe piață anul viitor, când deja pare că pandemia a luat sfârșit, ridică câteva semne de întrebare.

Nu se semnalează ce tehnologii ar putea fi eliminate treptat, dar Uniunea Europeană, care a rezervat cel mai mare volum din lume de vaccinuri Covid-19, a pariat puternic pe fotografii folosind tehnologia ARN mesager (ARNm), cum sunt cele de la Pfizer și Moderna.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...