luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEO tânără influencer de pe TikTok a murit la doar 21 de...

O tânără influencer de pe TikTok a murit la doar 21 de ani. Familia descrie decesul ca fiind „subit și neașteptat“

TikTokerul Megha Thakur, în vârstă de 21 de ani, a murit „în mod neașteptat” la doar câteva zile după ce a postat un mesaj criptic despre mersul ei în New York City:

„Ești responsabil de destinul tău. Să nu uiți asta”, a scris ea.

A fost postarea finală pentru tânăra care se mândrea cu peste 1 milion de urmăritori pe TikTok și Instagram. Cauza morții ei nu a fost dezvăluită.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Originară din Canada, din Brampton, Ontario, avea doar 21 de ani și a murit în primele ore ale dimineții zilei de 24 noiembrie, au confirmat părinții ei într-o postare pe Instagram.

„Cu inimile grele anunțăm că lumina vieții noastre, fiica noastră bună, grijulie și frumoasă, Megha Thakur, a murit subit și neașteptat pe 24 noiembrie 2022, la primele ore ale dimineții”, se arată în postare.

„Megha era o tânără încrezătoare și independentă. Vă fi foarte dor de ea”, a continuat mesajul.

„Își iubea fanii și ar vrea să știți despre moartea ei. În acest moment, vă cerem binecuvântările pentru Megha. Gândurile și rugăciunile voastre vor fi alături de ea în călătoria ei.”, se mai arată în mesaj.

Tânăra a studiat informatica la Universitatea Western în toamna anului 2021, a raportat Western Gazette, adăugând că anterior a fost model pentru prezentarea de modă CAISA, cea mai mare prezentare caritabilă de modă condusă de studenți din Canada, conform Daily Mail.

Tânăra este este cel mai recent exemplu dintr-o serie interminabilă de persoane tinere care mor de probleme cardiace sau AVC-uri, în ultimul an. Despre unii, precum scriitoarea Julie Powell sau jurnalistul Alexandru Tămășescu, știm că erau vaccinați, dar nimeni nu discută despre o posibilă legătură între vaccinare și aceste decese.

O listă neexhaustivă cu aceste persoane găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE