marți, martie 5, 2024
RECOMANDĂRIO tânără de succes explică de ce s-a întors în România din...

O tânără de succes explică de ce s-a întors în România din „paradisul” Danemarca: M-a oripilat ce-am găsit acolo. România are inima mea, consider că România este a celor care se întorc să o ajute să crească, să se dezvolte

Cristina Șevcenco, o tânără româncă a povestit pe rețelele de socializare cum a luat decizia de a se întoarce în țară, după mai mulți ani în care a locuit în Danemarca.

Tânăra a povestit, pe parcursul mai multor clipuri postate pe tiktok, care este realitatea din țara lui Hamlet, față de ceea ce mass-media prezintă românilor, ca fiind un fel de „paradis” al țărilor nordice.

Antreprenoare de succes, care lucrează cu firme din străinătate, tânăra a spus că în Danemarca, situația este foarte gravă din punct de vedere social: acolo, depresia și consumul de alcool sunt la niveluri uriașe, iar conceptul de familie este țăndări.

„Mass-media ascunde ceea ce se întâmplă de fapt, în Danemarca.

Tinerii sunt predispuși să devină alcoolici, pentru că beau de la o vârstă foarte fragedă, nici în România nu se bea atât de devreme.

Ei beau cantități industriale de vodcă, la orice oră, în orice zi, înainte să se ducă la școală, înainte să urce la volan.

Danemarca este țara cu cel mai mare consum de antidepresive, în special Xanax. Majoritatea cunoștințelor mele din Danemarca erau pe Xanax. Toată lumea bea și toată lumea fumează.

Relațiile incestuoase sunt foarte, foarte populare. Pe mine m-a oripilat țara.

Acolo nu există conceptul de „întâlnire”: fiecare se întâlnește cu cine vrea. În orașul în care locuiam a izbucnit, la un moment dat, o epidemie de boli cu transmitere sexuală.

În Danemarca se insistă pe partea de explorare sexuală. O profesoară de-a mea m-a întrebat dacă am încercat vreodată cu o femeie”, a spus ea.

Tânăra a menționat că în Danemarca, impozitele sunt uriașe: „În Danemarca faci foarte mulți bani, dar 60% îi împarți cu statul, pentru că plătești 58% taxe și din orice formă de venit ai, trebuie să plătești impozit, peste acești 58%.”

Cristina Șevcenco a mai zis că după ce a trăit în Danemarca, a înțeles valoarea familiei, pe care o lua „de bună”, la plecarea din țara noastră, România.

„Eu sunt o persoană care-și dorește o viață de cuplu, liniștită. Acolo, totul este un război. […]

Mi-am dorit mult să fiu în România, pentru că luam „for granted”( de bună – n.r.) familia și acum, la 30 de ani, înțeleg altfel.

De când am m-am întors în România, am firma mea, lucrez pe timpul meu, în condițiile mele. România are inima mea, chiar că consider că România este a celor care se întorc, să o ajute să crească, să se dezvolte. România are un potențial pe care mulți nu-l văd. Aș prefera să lucrez în România și să fac mai multe lucruri, decât să lucrez în Danemarca în construcții”, a conchis ea. Postările sale au devenit virale.

@cristinasevcenco Replying to @Bianca un moment sensibil, dar am tinut sa raspund la intrebarea asta pentru ca am primit-o de prea multe ori! #storytime #romania🇷🇴 #romania #romaniatiktok #romaniangirl #career ♬ original sound – Cristina Sevcenco

@cristinasevcenco Replying to @mariovalentino629 7 minute extraordinar de triste pentru ca unii oameni in comenatrii sunt prea galuște #romania #romania🇷🇴 #romaniatiktok #romaniangirl #denmark #danemarca ♬ original sound – Cristina Sevcenco

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. „[…] tânăra a spus că în Danemarca, situația este foarte gravă din punct de vedere social: acolo, depresia și consumul de alcool sunt la niveluri uriașe, iar conceptul de familie este țăndări.”

    Fatalitate: la subiectul „școală” nu a mai ajuns! Te pomenești că o fi bună ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE