ACTUALITATERomânia | Un singur deces și doar 54 de cazuri noi de...

România | Un singur deces și doar 54 de cazuri noi de Covid-19. Starea de alertă se prelungește. AUR: Care este justificarea?

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 54 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19. O singura persoana a decedat, iar la ATI sunt internați 58 de pacienți.

Totuși, în România va urma o nouă prelungire a stării de alertă, începând cu 12 iulie. Partidul de opoziție Alianța pentru Unirea Românilor a publicat o postare pe Facebook în care se întrebă care este justificarea stării de alertă în contextul dat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Guvernul Cîțu urmează să aprobe prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu data de 12 iulie.

Asta în condițiile în care, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate doar 60 de cazuri noi de COVID, 2 decese, iar numărul pacienților de la ATI a scăzut sub 60.

Președintele Iohannis declara, în urmă cu două săptămâni, că România a oprit pandemia, analiza factorilor de risc arată că nu mai este necesară menținerea unui răspuns amplificat, așa că ne întrebăm: care mai este justificarea pentru prelungirea stării de alertă? Banii, contractele, numirile pe pile în funcții publice, obsesia terorizării populației?”, scrie în declarația celor de la AUR.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...