joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEO politiciană proeminentă din Scoția a fost pusă la zid de colegii...

O politiciană proeminentă din Scoția a fost pusă la zid de colegii ei din cauza faptului că nu susține căsătoria între persoane de același sex: Este extrem de talentată, dar am niște linii roșii

Susținătorii lui Kate Forbes, o candidată care încearcă să o succeadă pe Nicola Sturgeon în funcția de lider al Partidului Național Scoțian, și-au retras susținerea după ce aceasta a dezvăluit că ar fi votat împotriva legislației privind căsătoria între persoane de același sex din cauza credinței sale creștine, conform Remix News.

Actuala secretară de finanțe a fost întrebată în timpul mai multor interviuri despre poziția ei cu privire la subiecte precum căsătoria între persoane de același sex și a avea copii în afara căsătoriei.

Forbes s-a confruntat cu mânia unora dintre colegii săi social liberali după ce a dezvăluit că nu ar fi susținut legislația adoptată de parlamentul scoțian care permite căsătoria între persoane de același sex.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În timpul unui interviu pentru Sky News, Kate Forbes a spus despre cuplurile necăsătorite care au copii: „Depinde în întregime de ei. Este ceva ce aș căuta să evit cazul meu”.

„În ceea ce privește credința mea, credința mea ar spune că sexul este pentru căsătorie și aceasta este abordarea pe care aș pune-o în practică”, a mai precizat Forbes.

Aceasta a mai spus că nu va încerca să schimbe legislația deja adoptată de parlamentul scoțian.

Conducerea SNP a confirmat, de asemenea, că nu este în favoarea reformelor de gen ale guvernului scoțian, care urmăresc să facă legală schimbarea sexului pentru tinerii de peste 16 ani. Ea și-a dezvăluit, de asemenea, părerea că o femeie trans este un bărbat din punct de vedere biologic, deoarece oamenii nu își pot schimba sexul biologic.

Critici din partea colegilor

„Am salutat decizia colegei mele Kate Forbes de a se înscrie în cursa pentru conducerea SNP și am simțit că ne va oferi un o dezbaterea: idei noi și o nouă abordare de care avem nevoie. Cu toate acestea, sunt de acord că nu putem avea un lider de partid care să voteze împotriva căsătoriei între persoane de același sex”, a scris pe Twitter fostul susținător Richard Lochhead MSP.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Trebuie să susținem pe deplin căsătoria egală. Nu dacă sau dar. Nu voi sprijini campania lui Kate. Îi doresc numai bine – este extrem de talentată. Dar am niște linii roșii. Și acesta este una dintre ele”, a spus Gillian Martin MSP.

„Susțin căsătoria egală. Susțin fără echivoc în această problemă. Nu pot continua să sprijin candidatura lui Kate”, a adăugat Clare Haughey MSP.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE