joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATERomânia, prezentă la campionatele Europene și Mondiale de Unifight, din Turcia. Cum...

România, prezentă la campionatele Europene și Mondiale de Unifight, din Turcia. Cum putem sprijini singura federație care-l are ca simbol pe Sf. Arhanghel Mihail

România va participa la Campionatul European și la Cupa Mondială de Unifight, întreceri sportive care vor avea loc la sfârșitul lunii octombrie, în Antalya, Turcia., informează Rost.

Din lotul României fac parte 12 jucători, atât juniori, cât și seniori, a spus Simona Niculescu, secretar general al Federației Române de Unifight, după cum precizează sursa citată.

„Unifight este un sistem sportiv foarte complex care permite sportivilor să deprindă obiceiuri mai bune, să fie educați în spiritul competițional, să nu fie violenți pe stradă. O pregătire atât de complexă înseamnă pentru copii a intra în viața lor de adulți pregătiți, ceea ce din păcate sistemul educațional nu mai face astăzi”, a explicat Simona Niculescu, la SuperTV, scrie Rost.

Campionatul European de Unifight va avea loc la Antalya, Turcia, în perioada 17-20 octombrie. Din data de 21 până pe 24 octombrie se va ține în același loc Cupa Mondială la Unifight, Competițiile sunt deschise copiilor, juniorilor și adulților.

Federația care-l are ca simbol pe Sf. Arhanghel Mihail, sprijin ZERO din partea statului

România a fondat împreună cu Ucraina, Lituania, Azerbaidjan și Letonia, în anul 2001, Federația Europeană de UniFight cu sediul în România, singura federație internațională din această țară (Registrul sportiv M.T.S.). Primul președinte și fondator al Federației Europene (din 2001 până în 2006) a fost Marian Constantin, actual președinte al Federației Române de Unifight și director executiv al Federației Europene.

Din anul 2000, România a participat la competițiile mondiale și europene, unde sportivii români s-au clasat în primele 3 locuri.

Federația Română de Unifight are ca simbol pe Sf. Arhanghel Mihail și ca imn oficial o melodie pe versurile poeziei „Crez” de Radu Gyr.

Poate și din acest motiv, Federația Română de Unifight a primit sprijin zero din partea Ministerului Tineretului și Sportului (MTS).

Cine dorește să sprijine activitatea acestei federații, o poate contacta pe doamna Simona Niculescu, secretar general al organizației, la telefon: 0770 696 791 sau pe siteul unifight.ro

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate