joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEMuzicianul Flavius Teodosiu, considerat „singurul român din showbiz-ul adevărat”, se revoltă după...

Muzicianul Flavius Teodosiu, considerat „singurul român din showbiz-ul adevărat”, se revoltă după ce a aflat că îi mai trebuie încă două doze: Suntem de fapt cobai?

Muzicianul Flavius Teodosiu, cel pe care cotidianul Libertatea îl numea „singurul român aflat în showbiz-ul adevărat”, s-a revoltat după ce a aflat că s-a vaccinat cu ambele doze, dar nu este suficient.

Artistul s-a dezlănțuit pe facebook, afirmând că se urmărește vaccinarea „non-stop”.

„Sunt vaccinat cu două doze Pfizer !
Am crezut până azi ca am făcut bine iar cei ce nu se vaccinează sunt nebuni! Pfizer declară azi ca vaccinul cu două doze este ineficient împotriva Omnicron, trebuie și doza 3 sau chiar 4 ca sa aibă efect! Chiar ne cred sau chiar suntem idioți ?????
Doza 3 este un bum în organism care nu face altceva decât sa creeze o explozie de anticorpi care însă se stinge după 60 de zile! Corpul nostru nu mai știe după cum sa reacționeze și nu mai produce anticorpi suficienți ca la cei nevaccinați !Deci va trebui sa facem NON stop vaccine care nu fac altceva decât sa ne slăbească imunitatea NU SA O ÎNTĂREASCĂ !
Asta declara deja mai mulți doctori Israelieni și Americani!
Oare acești M U L T I deja, doctori sunt toți idioți ? Sau noi de fapt cobai???????”, se întreabă Teodosiu.

Acesta a fost și mai explicit la comentariile postării, afirmând că cine face doza a treia este „pierdut”:

„Aici nu-i vb numai de bani ! Este mult mai grav și periculos ! Dacă cei vaccinați cu 2 doze poate încă mai sunt ok , o data cu doza 3 ești pierdut ! Control total”, a scris Teodosiu.

Saxofonistul a făcut carieră cîntând în zeci de turnee alături de Michael Bolton, regretatul Joe Cocker, Gloria Gaynor, Chris de Burgh ori Jennifer Rush.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Acum nu c-aș vrea să pun sare pe rană, dar de obicei cine te crede idiot are totuși unele motive. Chiar și doar fiindcă i-o permiți. La fel cum și tâlharii și violatorii (și psihopații, în general) își aleg victimele care nu par capabile de a opune prea mare rezistență.
    Ori atunci ce rost mai are să fii supărat pe nemernici că-s nemernici? Nu mai degrabă te superi pe cei care-i tolerează prin supunere, ba chiar îi încurajează tacit vorbindu-ne nouă intelectualicește despre toleranță, democrație, căi juridice și alte gargare? Ziceau nici oițe să nu le spunem că asta ar diviza societatea și i-am face și pe ei să ne eticheteze drept conspiraționiști, ca și cum până acum nu ne făceau deja în toate felurile, de la pesediști și rusofili la habotnici și talibani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate