luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEFOTO | Încă patru medalii de AUR pentru România la Campionatul European...

FOTO | Încă patru medalii de AUR pentru România la Campionatul European de Canotaj!

Delegația României a reușit să mai câștige încă patru medalii de aur la Campionatul European din Slovenia, informează Federația Română de Canotaj. Prima medalie a zilei a fost reușită de Ionela Cozmiuc, care s-a impus în proba de schif simplu, categorie ușoară (LW1x).

Sportiva noastră a încheiat cursa din Finala A cu timpul de 07:32.43, stabilind un nou record european.

Sursa foto: Balint Czucz Photography

Echipajul de dublu rame feminin (W2-), compus din Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel, a câștigat a doua medalie de aur a zilei pentru țara noastră. Cele două românce s-au impus în finala A cu timpul de 06:56.40.

Sursa foto: Balint Czucz Photography

Simona Radiș și Ancuța Bodnar au reușit să aducă a treia medalie de aur a zilei, în proba de dublu vâsle feminin (W2x). Cele două campioane au terminat cursa cu timpul de 06:40.83.

Sursa foto: Balint Czucz Photography

Finalmente, a patra medalie de aur a zilei a fost adusă de echipajul de 8+1 feminin (W8+), format din: Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria-Ștefania Petreanu (foto sus).

Sportivele noastre au dominat cursa de azi încă de la început și au ajuns la linia de finish cu un timp de 06:01.55.

Aceste medalii vin după performanțele din prima zi a Campionatului, în care delegația României a obținut o altă medalie de aur și una de argint. În total, România a obținut cinci medalii de aur și una de argint la Campionatele Europene din Slovenia.

Tot duminică, echipajul format din Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan a obținut locul 5 la dublu rame masculin (M2-). În aceeași zi, echipajul de patru rame masculin (M4-), format din Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Florin Lehaci, a fost foarte aproape de medalia de bronz, terminând pe locul 4.

Finalemte, echipajul de dublu vâsle masculin (M2x), format din Florin Arteni și Ciprian Tudosă a câștigat Finala B a probei, terminând astfel pe locul 7 la general.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

 1. Elisabeta Lipă dezvăluie cât a câștigat în comunism pentru aurul de la Los Angeles.Urmărește-ne pe: Facebook ..
  Elisabeta Lipă povestește cum și-a crescut copilul în cantonament pentru a putea participa la Jocurile Olimpice.Urmărește-ne pe: Facebook: …

  A fost declarată, în anul 2000, de către Federația Internațională de Canotaj, cea mai bună canotoare a secolului al XX-lea.

  un exemplu de ambiție, valoare și disciplină sportivă
  (devotament
  ca sa fie bine sa nu fie rau)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE