vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEGermania | La Berlin s-au deschis două creșe LGBT pentru „copii mici”....

Germania | La Berlin s-au deschis două creșe LGBT pentru „copii mici”. Ele vor avea un reprezentant pro-pedofilie în conducere

Două „Centre LGBT pentru copii mici” vor fi deschise în Berlin anul viitor, iar scopul lor este acela de a-i forma de mici copii în spiritul ideologiei neo-marxiste LGBT, informează lifesitenews.

Ideea pe care o urmăresc aceste centre de zi este aceea de a arăta întregii lumi cum este „să fii gay sau lesbiană”. „De exemplu, există zece cărți obișnuite pentru copii și trei în care prințul se căsătorește cu un prinț”, a explicat Marcel de Groot, directorul general al organizației „Gay Counseling Berlin”, deținătoarea acestor două creșe.

Un alt scop centrelor acestea este acesta de a facilita o eventuală „descoperire că sunt LGBT” a copiilor mai târziu în viață. „În esență, conceptul nostru este același ca în alte centre de zi. Modul de viață LGBT ar trebui pur și simplu să fie puțin mai vizibil”, a spus de Groot.

Potrivit aceluiași Marcel de Groot, nu este neapărat necesar ca respectivii copii care vor fi preluați de aceste creșe, nu este neapărat să aibă orientări de tipul LGBT, scopul lor fiind, așa cum am spus, acela de a forma caracterele copiilor nevinovați.

Până în prezent, 63 de copii au fost înscriși în aceste două creșe. Marea problemă, pe lângă ideea promovării LGBT, este faptul că acționarul organizației „Gay Counseling Berlin” este „Centrul psihosocial pentru homosexuali”. Unul dintre cei membri ai conducerii acestui „centru” este chiar Rüdiger Lautmann. Acesta este un sociolog german în vârstă de 86 de ani, fiind unul dintre cei mai înverșunați promotori ai pedofiliei.

Timp de ani de zile, birourile de asistență pentru tineret din Berlin au plasat copiii și adolescenții în „grija” infractorilor pedofili, care i-au abuzat sexual ani de zile. Creierul din spatele acestei rețele de pedofili a fost Helmut Kentler, care a fost adesea asociat cu unul dintre cele mai mari scandaluri de abuz pedofil din întreaga istorie a Germaniei.

Aceste dezvăluiri în contextul în care în Marea Britanie, s-a descoperit că un profesor de la London School of Economics care era și membru al unui ONG pro transgenderism la copii, a fost susținător al unui grup pro-pedofilie.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE