ACTUALITATEMusa Yamak, boxer german, a murit în timpul meciului. S-a prăbușit pe...

Musa Yamak, boxer german, a murit în timpul meciului. S-a prăbușit pe ring, din senin

Musa Yamak, boxer german, a decedat chiar în timpul unui meci, relatează Marca. Sportivul  s-a prăbușit la intrarea în ring înainte de runda a treia a meciului contra lui Hamza Wander.

Yamak(38 de ani)  a fost transportat la spital, însă,  medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Au constatat decesul, spre șocul familiei, antrenorilor și al fanilor.

Boxerul german avea o carieră promițătoare.  A obținut opt victorii prin KO din tot atâtea meciuri disputate, notează sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În mod similar, tot anul acesta, și-a pierdut viața Arrest Sahakyan (26 de ani), boxer din Armenia. El a decedat după ce s-a prăbușit în ring și a fost în comă timp de zece zile la spital, precizează sursa aminitită.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Medicii sunt îngrijorați de numărul tot mai mare de infarcturi, care conduc la deces, în rândul sportivilor. Anul trecut, Rashed Al-Swaisat un boxer de numai 19 ani a decedat în timpul unei competiții mondiale de juniori, scrie Marca.

Din păcate, și în cazul fotbaliștilor numărul deceselor în timpul competițiilor a crescut semnificativ. O analiză a acestora puteți citi aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...