ACTUALITATELiniște la Casa Albă după ce o dronă americană a ucis ȘAPTE...

Liniște la Casa Albă după ce o dronă americană a ucis ȘAPTE copii la Kabul din greșeală

Președintele Joe Biden continuă să păstreze tăcerea asupra atacului cu dronă care a ucis zece civili, dintre care șapte copii, la Kabul, scrie Breitbart.

Pentagonul a confirmat vineri că atacul dronei a fost o eroare și că a declarat că va investiga procesul care a dus la stabilirea unei ținte greșite.

Dar președintele Biden nu a vorbit cu presa despre operațiunea ratată și nici nu a cerut scuze publice pentru eroarea tragică.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Președintele a avut ocazia, de două ori în ultima zi, să discute cu presa, dar nu a făcut-o: nici când a plecat de la plaja din Delaware la Casa Albă și nici când a plecat apoi spre sediul Națiunilor Unite din New York.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Totuși, Casa Albă a admis eroarea luni, dar a mutat atenția spre investigația Pentagonului. Purtătoarea de cuvânt, Jen Psaki, a evitat să răspundă dacă cineva din cadrul Departamentului Apărării va fi concediat drept răspuns la eroarea făcută.

„Evident a fost din greșeală și evident este o tragedie oribilă care s-a întâmplat, dar nu vreau să prezic care va fi impactul”, a zis Psaki.

Ea a încercat să semnaleze sentimentele președintelui asupra evenimentului.

„Ca om, ca președinte, ca persoană ca a pierdut într-o varietate de scenarii, atât ca lider cât și personal, reacția lui este că e o tragedie”, a spus ea, conform Breitbart.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate