miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATETribunalul din Florența a decis că „vaccinurile COVID-19 sunt experimentale și modifică...

Tribunalul din Florența a decis că „vaccinurile COVID-19 sunt experimentale și modifică ADN-ul într-un mod care ar putea fi ireversibil, cu efecte momentan imprevizibile pentru viață și sănătate“

Tribunalul din Florența a emis o sentință care contrazice total versiunea oficială despre vaccinuri.

Judecătorului Susanna Zanda de la secția civilă a Tribunalului Ordinar din Florența a suspendat prevederea Ordinului Psihologilor din Toscana care interzicea unui medic să își exercite profesia de psiholog pentru că nu era vaccinat.

„Suspendarea exercitării profesiei riscă să compromită bunurile primare ale persoanei precum dreptul la întreținere și dreptul la muncă în temeiul art. 4 înțeles ca o expresie a libertății și demnității persoanei, garantată tocmai de libertatea de nevoi”, este scris printre premise.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Această sentință, din 6 iulie 2022 și publicată pe site-ul web al Ordinul Medicilor Chirurgi și Dentiștilor din provincia Ferrara, relansat apoi de Radio Radio și pe rețelele de socializare, este surprinzătoare nu numai pentru decizia exprimată, ci și pentru limbajul folosit de judecător, scrie ilsussidiario.net.

Când se menționează scopul „prevenirii îmbolnăvirilor și asigurării condițiilor de siguranță în sectorul sănătății”, se susține în sentință că „acest scop este de neatins, deoarece chiar rapoartele Aifa o afirmă”.

Se face apoi referire la un „fenomen opus a ceea ce se dorea să se realizeze prin vaccinare, adică o răspândire a infecției cu formarea de multiple variante virale și prevalența numerică a infecțiilor și deceselor în rândul subiecților vaccinați cu trei doze”.

„Obligația de vaccinare? Incontestabil este discriminare”

În contestarea obligației de vaccinare , dispoziția menționează art. 32 alin.2 din Constituție: „După experiența nazi-fascismului, nu permite ca individul să fie sacrificat pentru un interes colectiv adevărat sau presupus și nici nu permite să fie supus unor teste medicale invazive asupra persoanei, fără consimțământul său liber și informat ”.

Dar acest lucru nu este de imaginat pentru judecător „când componentele serurilor și mecanismul de funcționare a acestora este, ca și în speță, acoperite nu numai de secret comercial, ci și, de neînțeles, de „secret militar”” .

Textul prevederii contestă și faptul că până în prezent „componentele serurilor și efectele pe termen mediu și lung nu sunt cunoscute, așa cum au scris chiar producătorii, în timp ce se știe că pe termen scurt au provocat deja mii de decese și evenimente adverse grave”. O listă cu mai multe cazuri de sportivi căzuți pe teren sau decedați brusc în ultimele 18 luni găsiți aici.

În plus, se subliniază că „ diferitele convenții internaționale semnate de Italia interzic impunerea de tratamente sanitare fără acordul părții interesate pentru că demnitatea acestuia ar fi prejudiciată ” și că Constituția „ nu permite statului și tuturor aparatelor sale centrale. și periferice să impună orice obligație de tratament sanitar fără acordul părții interesate ”.

Judecătorul mai notează „o discriminare de netăgăduit față de colegii vaccinați care pot continua să lucreze având aceleași șanse de a se infecta și de a transmite virusul ”.

„Alterări ale ADN-ului cu efecte imprevizibile”

Judecătorul se adresează, de asemenea, autorităților sanitare din Regiunea Toscana și Consiliului Ordinului Psihologilor din Toscana, deoarece „nu pot ignora răspândirea infecțiilor, deși 80/90% din populație este vaccinată”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, ei sunt conștienți sau ar trebui să fie, de asemenea, de „ răspândirea contagiunii între vaccinați cu trei doze, a evenimentelor adverse, inclusiv grave și fatale, la subiecții vaccinați”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În acest sens, sunt citate „ datele publicate chiar de Ministerul Sănătății ”.

Și mai relevant este pasajul în care vaccinurile sunt denumite „tratamente experimentale de injecție atât de invazive încât să se insinueze în ADN-ul lui, modificându-l într-un mod care ar putea fi ireversibil, cu efecte momentan imprevizibile pentru viața și sănătatea lui”.

Din toate aceste motive se consideră că obligația de vaccinare la muncă «este complet discriminatorie și încalcă regulamentul european nr. 953/2021 autoexecutoriu care interzice discriminarea cetățenilor europeni pe baza statutului de vaccinare ”, suspendă prevederea care interzice psihologului să lucreze pentru că nu este vaccinat, conform GazetaRomânească.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Dupa razboi toti sunt eroi.
    Mai trist este ca foarte multi s-au vaccinat acuma poate sa zica ce doreste ca prostimea este vaccinata.
    Si la fel ca si in cazul unui viol nu poti sa desviolezi pe cineva o data violat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate