duminică, iunie 4, 2023
ACTUALITATEMinistrul Sănătății, Vlad Voiculescu, are „senzația” că se va ajunge la carantinarea...

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, are „senzația” că se va ajunge la carantinarea Bucureștiului, în câteva zile

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu exclude carantina pentru municipiul București și este convins că rata de infectare cu SARS-CoV-2 este mai mare decât cea raportată și va mai crește.

Vlad Voiculescu a spus, duminică, faptul că nu este exclusă carantina în București.

„Nu putem exclude acest lucru (carantina – n.r.) și după 6 la mie – și senzația mea este că vom ajunge acolo în câteva zile -, nicio măsură nu poate fi eliminată și atunci o să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei și o să vedem”, a spus Ministrul Sănătății.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a spus că între închiderea centrelor comerciale peste weekend și închiderea școlilor, preferă închiderea centrelor comerciale.

Ministrul a mai spus că este convins că „Bucureștiul are, astăzi, o cifră mai mare (de infectare – n.r.)”, atunci când a fost întrebat dacă rata de infectare de duminică, din București, este de 5,33 sau 5,46 la mie.

 Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate