ACTUALITATEMinistrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță că noile restricții impuse de statul român...

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță că noile restricții impuse de statul român „Se vor referi strict la persoanele nevaccinate”

Ministrul Sănătății a anunțat, la Antena 3, că noi restricții ar putea fi impuse în următoarea perioadă în România, în condițiile creșterii numărului de infectări cu COVID-19. În interviul difuzat la Antena 3, Ioana Mihăilă dă asigurări că noile măsuri care se vor impune, nu îi vor afecta şi pe cei care sunt deja vaccinați cu ambele doze.

„Restricțiile se vor referi strict la persoanele nevaccinate. În rest, atâta vreme cât cifrele de incidență sunt optimiste şi arată că încă ne menținem la numere reduse, măsurile de relaxare pentru persoanele vaccinate pot să continue, dar dacă se impun restricții, vor fi impuse doar pentru persoanele nevaccinate.

În acest moment este un lucru în noua hotărâre CNSU şi veți vedea atunci când ea va fi publicată, cum vom merge mai departe începând cu luna august, dar în principiu măsurile, fie că sunt de restricție, fie că sunt de relaxare, vor fi luate în funcție de incidență, în funcție de cifre, urmând ulterior să reglementăm măsuri specifice legate de existența sau nu a vaccinului pentru persoanele care vor fi obiectul reglementării”, a declarat Ioana Mihăilă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Întrebată dacă vom vedea mai multe restricţii în acele zone, în acele localităţi unde rata de vaccinare este mai mică, Mihăilă a răspuns: „Haideți să aşteptăm hotărârea CNSU, pentru că este încă o variantă de lucru şi după aceea vom şti exact la ce să ne așteptăm. În momentul acesta dacă suntem vaccinați putem face două lucruri. Unul este să ne vedem mai departe de concediu şi de viața personală şi să ne relaxăm de-a binelea, pentru că suntem obosiţi după un an şi jumătate de pandemie. Şi al doilea este să vorbim de un prieten care este nevaccinat, sau cu un părinte şi să îl îndemnăm să se vaccineze arătându-i exemplul personal.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Am avut ocazia sa vad o doamna vaccinată care la 61 de ani și după înțepături se plângea de dureri constante de inimă,ea neavând nici o problemă cardiacă.

  2. Dar adevaratul izvor de infectie sunt cei vaccinati. Daca pe cei vaccinati i-au prostit acum vor sa-i discrimineze pe cei nevaccinati.

  3. o sluga soros/schwab. DICTATURA SEGREGARII. MENGELE ESTE ICOANA LA CARE SE INCHINA ACESTE SLUGI SANTAJATE DE SECURICII SOROSISTI AI ROMANIEI! ROMANIA TREZESTE-TE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate