vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEFotbaliștii de la FCSB nu se vaccinează. Becali: I-am zis familiei că...

Fotbaliștii de la FCSB nu se vaccinează. Becali: I-am zis familiei că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci s-au gândit că este periculos

Întreg staff-ul tehnic al clubului FCSB a fost depistat cu Covid, dar patronul Gigi Becali spune că probabil nimeni nu se va vaccina.

El nu le-a interzis fotbaliștilor acest lucru, dar le-a spus că nu este bine și ei „îl ascultă pe patron”.

„FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc, și îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze, dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Focar de COVID-19 la FCSB

Edi Iordănescu și ceilalți membri din stafful tehnic al lui FCSB au fost depistați cu infecție cu SARS-CoV-2, însă nu sunt singurele cazuri de la club. Săptămâna trecută au fost testați pozitiv fotbaliștii Toma Niga (24 de ani), Răzvan Udrea (20 de ani) și David Petruț (16 ani). Totodată, din informațiile GSP, ar fi fost confirmați și Cătălin Straton (32 de ani), și Sorin Șerban (21 de ani).

„Situația e sub control și să dea Dumnezeu să rămână așa, deși e foarte greu. Avem discuții și în sensul ăsta cu băieții, e foarte important ce fac și ei în timpul liber. Trebuie să fie atenți, să stea alături de familie și să evite ieșirile în medii necontrolate. Nu, vaccinarea e un subiect mai delicat pe care nu vreau să îl expun. Eu am informații de la doctor în sensul ăsta, în trecut aproape toți jucătorii de aici au trecut prin această problemă, au depășit-o cu bine, până la urmă e important să reușești să fii responsabil, pentru că există riscul să te infectezi și dacă ai vaccin, și nu ne ajută cu nimic”, a spus antrenorul lui FCSB pentru Digi Sport.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE