luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEMinistrul italian Francesco Lollobrigida atrage atenția asupra Marii Înlocuiri: Nu aceasta este...

Ministrul italian Francesco Lollobrigida atrage atenția asupra Marii Înlocuiri: Nu aceasta este calea de urmat

Francesco Lollobrigida, ministrul Agriculturii din Italia, a tras un semnal de alarmă privind înlocuirea etnică – fenomen cunoscut sub numele de Marea Înlocuire în Europa – a italienilor cu migranți, conform Agerpres.

„Nu ne putem resemna cu ideea unei înlocuiri etnice: italienii au mai puțini copii, așa că să-i înlocuim cu alții. Nu aceasta este calea de urmat“, a declarat Francesco Lollobrigida, membru al partidului Fratelli d’Italia condus de Giorgia Meloni.

În 2022, când a câștigat alegerile, partidul Fratelli d’Italia și-a propus printre obiective și relansarea natalității.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Opoziția de stânga din Italia s-a declarat indignată de remarcile lui Lollobrigida. Elly Schlein, secretar al Partidului Democrat, a condamnat „afirmațiile respingătoare“ cu „impregnate de teoria supremației rasei albe“.

Partidele de opoziție din Italia acuză guvernarea Giorgiei Meloni că alimentează politica anti-migranți. Cu toate acestea, cifrele sunt îngrijorătoare, deoarece aproximativ 32.700 de persoane au sosit pe coastele italiene până acum, în 2023, față de 8.400 în aceeași perioadă din 2022. Creșterea a determinat guvernul de coaliție al premierului Meloni să declare săptămâna trecută starea de urgență pentru șase luni.

În ultimii ani, francezii au devenit printre cei mai conștienți dintre europeni cu privire la fenomenul Marii Înlocuiri. 67% dintre aceștia s-au gândit la mizele pe care le urmărește președintele Emmanuel Macron privind politicile de migrație.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate