joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEArmata Română cumpără uniforme de luptă și încălțăminte

Armata Română cumpără uniforme de luptă și încălțăminte

Achizițiile se fac prin intermediul UM 02574 iar echipamentele ce vor fi cumpărate sunt destinate mai multor structuri ale Armatei. Ofertele se deschid în februarie.

Uniformele de luptă sunt denumite generic „echipament din compunerea uniformei combat”  și reprezintă o achiziție de 153 de milioane lei . Ele sunt costume termice, pălării, veste, bluze tactice și mănuși, în total, cel puțin 330.000 de bucăți. “Autoritatea contractantă intenționează să achiziționeze articolele de îmbrăcăminte în vederea echipării efectivelor de cadre militare, soldați şi gradați profesioniști, studenți și elevi”, precizează MApN. Ofertele se deschid în 21 februarie 2022.

În ceea ce privește încălțămintea, aici Armata are nevoie nu numai de bocanci, deși cele mai mari cantități cerute sunt din această categorie, dar și de pantofi din piele pentru ofițeri, ghete și cizme din piele naturală, ghete îmblănite, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Detaliile se găsesc în Caietul de Sarcini, cu tot cu ilustrații asupra a cam ceea ce vrea Armata, aici.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Firma sau firmele ce vor fi selectate vor trebui să livreze produsele la sediile UM-urilor menționate în document.

La finalul lunii noiembrie, MApN a achiziționat 143 de ATV-uri, după cum relata Cotidianul.

MApN, prin UM 02574, a lansat în SICAP o licitație pentru cumpărarea a până la 143 de ATV-uri (vehicule pentru toate tipurile de teren), pentru care este dispusă să ofere 6,7 milioane de lei. Militarilor le trebuie aceste vehicule pentru cazarme din București, Bacău, Brașov, Buzău, Constanța, Mureș și Prahova.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu avem prea multe detalii privind scopul achiziției, Armata nu oferă prea multe detalii. Aflăm însă, din Caietul de Sarcini, că  „autoritatea contractantă intenționează să achiziționeze produsul în vederea îndeplinirii unor misiuni specifice“ și că „autoritatea contractantă intenționează încheierea unui acord-cadru în scopul creșterii capacității de mobilitate şi transport“.

Departajarea ofertelor de ATV-uri se face în proporție de 97% prin preț și 3% prin garanția acordată(minim 2 ani). Livrările se întind pe 36 de luni, de la semnarea contractului, iar ofertele se deschid în 10 ianuarie 2022. Obligatoriu, ATV-urile trebuie să fie vopsite în kaki.
spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE