ACTUALITATEMinistrul de Finanțe, Florin Cîţu: Solicit procurorului general al Republicii anchetarea tuturor...

Ministrul de Finanțe, Florin Cîţu: Solicit procurorului general al Republicii anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD, care au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a solicitat, miercuri, anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă şi până în prezent, transmite Agerpres.

Aceste declarații, susține Cîțu, au instigat la nesupunere, la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie.

„Solicit procurorului general al Republicii anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă şi până astăzi. Aceste declaraţii au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie”, a declarat, miercuri, Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Cîțu a invocat următorul articol din Codul Penal: „comunicarea de informaţii false, comunicarea sau răspândirea prin orice mijloace de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani”.

„Subminarea autorităţii statului cu costuri pentru economie face exact acest lucru: pune în pericol securitatea naţională”, a spus ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîţu, potrivit sursei citate.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...