duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATEMinistrul de Finanțe, Florin Cîţu: Solicit procurorului general al Republicii anchetarea tuturor...

Ministrul de Finanțe, Florin Cîţu: Solicit procurorului general al Republicii anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD, care au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a solicitat, miercuri, anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă şi până în prezent, transmite Agerpres.

Aceste declarații, susține Cîțu, au instigat la nesupunere, la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie.

„Solicit procurorului general al Republicii anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă şi până astăzi. Aceste declaraţii au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie”, a declarat, miercuri, Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Cîțu a invocat următorul articol din Codul Penal: “comunicarea de informaţii false, comunicarea sau răspândirea prin orice mijloace de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani”.

„Subminarea autorităţii statului cu costuri pentru economie face exact acest lucru: pune în pericol securitatea naţională”, a spus ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîţu, potrivit sursei citate.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate