ACTUALITATE Ministrul de Finanțe, Florin Cîţu: Solicit procurorului general al Republicii anchetarea tuturor...

Ministrul de Finanțe, Florin Cîţu: Solicit procurorului general al Republicii anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD, care au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a solicitat, miercuri, anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă şi până în prezent, transmite Agerpres.

Aceste declarații, susține Cîțu, au instigat la nesupunere, la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie.

„Solicit procurorului general al Republicii anchetarea tuturor declaraţiilor făcute de conducerea PSD de la începutul declarării stării de urgenţă şi până astăzi. Aceste declaraţii au instigat la nesupunere şi la subminarea autorităţii statului şi au adus costuri imense pentru economie”, a declarat, miercuri, Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Cîțu a invocat următorul articol din Codul Penal: „comunicarea de informaţii false, comunicarea sau răspândirea prin orice mijloace de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani”.

„Subminarea autorităţii statului cu costuri pentru economie face exact acest lucru: pune în pericol securitatea naţională”, a spus ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîţu, potrivit sursei citate.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate