ACTUALITATEMihai Tudose (PSD) spune că deși Florin Cîțu se laudă cu o...

Mihai Tudose (PSD) spune că deși Florin Cîțu se laudă cu o creștere economică, „ne dă cu minus” dacă scădem rata inflației

Fostul premier Mihai Tudose (PSD) scrie într-o postare pe Facebook că premierul Florin Cîțu se laudă cu o creștere economică care de fapt „ne dă cu minus” dacă scădem rata inflației, adică scumpirile.

„Cel mai fericit cioclu. Premierul cu cazier/ țepar joacă alba-neagra cu datele economice. Anunță creștere de 13,6% în trimestrul doi al anului, dar “omite” să o raporteze la contractarea cu 12,3% din același trimestru din 2020, perioada la care se raportează creșterea.

Deci de la -12,3% am crescut cu 13,6%. Din rezultat mai scădem 5% rata inflației… Și ne dă cu minus!!! Care-i concluzia lui Florinel în condițiile astea: “Sună bine, nu? (…) Am fost singurul optimist”. Wow! Da, la el, în lumea lui, el e singuru’… În lumea reală, românii suferă…

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Du-te, țeparule, undeva departe că aici nu mai ține cu alba-neagra!”, a declarat Mihai Tudose.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...