vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEMihai Neamțu, reacție la rezoluția PE: România urmează să fie sancționată de...

Mihai Neamțu, reacție la rezoluția PE: România urmează să fie sancționată de UE pentru că-și dorește ca orice copil să aibă o mamă și un tată…Tovarăși: chiar ne luați de proști?

Scriitorul Mihai Neamțu a spus că există persoane la Bruxelles care cred că Europa se definește prin „pederastie nu prin euharistie”.

El a reacționat, astfel, la rezoluția adoptată de Parlamentul European care cere sancționarea României pentru că nu recunoaște căsătoriile între persoane de același sex. Fondatorul „Marilor cărți” consideră că „România urmează să fie sancționată de UE pentru că-și dorește ca orice copil să aibă o mamă și un tată…”.

„Trăim vremuri bizare. Sunt unii „deștepți” la Bruxelles care cred că Europa se definește mai mult prin pederastie și mai puțin prin euharistie; de aici și dezavuarea creștin-democrației lui Konrad Adenauer în favoarea sexomarxismului lui Obama sau Macron. România urmează să fie sancționată de UE pentru că-și dorește ca orice copil să aibă o mamă și un tată…

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Deștepții” n-au înțeles nimic din seismele electorale produse în Germania, Polonia, Italia, Franța sau Ungaria: tehnocrații inodori și insipizi au abandonat temele clasice ale Dreptei conservatoare în brațele populiștilor.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Și la București, de fapt, „Dreapta” liberal-progresistă a îmbrățișat retorica fluturată-n Occident de Noua Stângă. Pentru globaliștii de pe Dâmbovița, activismul juridic al magistraților din Strasbourg (cei care recunosc „familia” homosexuală) e bun, dar inițiativele cetățenești sunt proaste; corupții sistemului birocratic de la Bruxelles sunt intangibili, dar populația conservatoare a Europei de Est este, culmea!, „filo-putinistă”; „elitele” obsedate sexual au monopolul adevărului, dar creștinii sunt niște retrograzi…
Structurile federaliste europene sunt infailibile, dar instituțiile milenare ale națiunii române trebuie dărâmate: Biserica, familia, școala… Activismul ecologist e sfânt, dar mărturisirea lui Dumnezeu ține de „Evul Mediu”; exhibiționismul perversității e cool, dar pudoarea-i demodată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Monopolul Statului asupra educației nu poate fi contestat, dar competiția și piața liberă prezintă prea multe riscuri; comunitățile organice — de limbă, cultură sau credință — sunt suspecte, în timp ce asociațiile ideologice sunt legitime, tocmai pentru că-s internaționaliste și „liber-schimbiste”.
Tovarăși: chiar ne luați de proști?”, a scris Mihai Neamțu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Stânga lucrează pe la spate în vreme ce dreapta, naivă, vrea dialog.Comunismul este ideologia cheie, de fapt o potlogărie, o înșelătorie, pe care o gașcă de infractori șmecheri o folosesc pentru a accede puterea.Și au reușit s-o facă în secolul trecut cu prețuri imense.Pe partea cealaltă nici capitalismul n-a fost raiul pe pământ dpdv social și generează azi bani mai mult decât suficienți pentru distrugerea democrației și cu care bat palma cu comuniștii pentru înveșnicirea la putere într-un sistem hibrid care să le permită ultima distracție: ingineria socială, joaca de-a Dumnezeu, suprema blasfemie.Normal că nu încap de Creștinism și vor să-l contrazică în toate: familie, rol social, identitate, identitate sexuală, morală creștină .Nu poți să câștigi la argument cu ei pentru că nu acceptă dialogul.Devianța a devenit identitate, negarea de sine, virtute.A-ți tăia urechile și a te umple de piercinguri și tatuaje, a te mutila sexual și-n alte moduri, a devenit o competiție iar câștigătorii devin celebrități, staruri, intră în Guiness.Familia e înlocuită de droguri în vreme ce o casă proprie, o slujbă cu un venit constant și suficient devin vise irealizabile.Ce nu i se neaga unui animal sălbatic i se neagă unui om.Asta este Minunata Lume Nouă ce răsare azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE