ACTUALITATEDezvăluire grea a Agenției Europene a Medicamentului (EMA): Vaccinul Moderna a fost...

Dezvăluire grea a Agenției Europene a Medicamentului (EMA): Vaccinul Moderna a fost testat DIRECT pe oameni, abia apoi pe animale

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) afirmă într-un document oficial că producătorul vaccinului Moderna a început testarea serului pe oameni pe 16 martie 2020. Ziua coincide cu prima zi de carantină a României de anul trecut.

Data este importantă pentru că același document relevă faptul că testarea pe animale a început mai târziu, adică pe 2 aprilie!

Conform siteului Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), înainte de a fi testat pe oameni, orice vaccin trebuie testat mai întâi pe animale. Datele prezentate de documentul EMA arată că nu s-a întâmplat așa în cazul vaccinului Moderna.

Documentul citat a fost obținut de către europarlamentarul Cristian Terheș, iar datele prezentate de EMA reprezintă răspunsurile oficiale ale instituției la întrebările acestuia privind datele de început ale testării pe oameni.

Nici Pfizer nu stă mult mai bine: A început testele pe oameni pe 29 aprilie 2020, la nici o lună după cele pe animale, care au fost inițiate pe 31 martie 2020.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...