sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEMihai Gâdea i-a tăiat microfonul Rodicăi Boancă (AUR), pentru a nu-i pune...

Mihai Gâdea i-a tăiat microfonul Rodicăi Boancă (AUR), pentru a nu-i pune întrebări lui Raed Arafat

Rodica Boancă, senator al României din partea Alianței pentru Unirea Românilor, a fost invitată la Sinteza Zilei, la Antena 3. Deși a cerut insistent să fie lăsată să îi adreseze o întrebare lui Raed Arafat, la finalul intervenției acestuia, producătorii emisiunii i-au tăiat microfonul și chiar au lăsat-o să vorbească fără să știe că nu o aude nimeni.

Senatorul AUR a povestit întreaga experiență într-o postare pe Facebook:

„În seara aceasta am luat decizia să ies din emisiunea “Sinteza zilei”, unde fusesem invitată prin Skype, deoarece pe durata monologului lui Raed Arafat, invitat de onoare, nu am putut să îi adresez nicio întrebare secretarului de stat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Practic, cât timp a vorbit Arafat poezia lui eu am avut microfonul tăiat, mai ales că, cerusem moderatorului, în mod respectuos, să îi adresez o întrebare șefului DSU, în calitate de Senator, Arafat – numit politic, fiind obligat să răspundă.

În schimb, am fost umilită, nici măcar nu am fost anunțată că am microfonul anulat, de asta dându-mi seama în momentul în care am vrut să pun întrebări și am constatat că nu mă auzeau.

Timp de o oră și jumătate am stat pe un scaun și am intervenit nici 2 minute, mă scuzați, dar asemenea formate sunt pentru oamenii care nu prea au ce spune, ceea ce nu este cazul meu.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Eu, în calitate de Senator, nu sunt angajata televiziunilor. Eu sacrific timpul meu, al familiei mele, să particip la asemenea emisiuni pentru a transmite un mesaj oamenilor de acasă, dar asta nu înseamnă că voi permite cuiva să mă umilească, indiferent de cine este moderatorul.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cine vrea să știe activitatea mea parlamentară are site-ul Senatului și pagina mea oficială, iar participarea la emisiuni nu este scopul meu în viață.

Dacă mă invitați, atunci respectați-mă, așa este firesc, dacă nu o faceți, atunci orice colaborare devine imposibilă!“, a scris Rodica Boancă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

  1. ANTENA 3 S-A PREDAT CU TOTUL. ESTE CU CHILOTII IN VINE. EU NU MA MAI UITA LA ACEST POST DE CATIVA ANI ,DE CAND RADU TUDOR IL LAUDA PE JOHANUS PENTRU CA O ANGAJASE PE NEVASTA-SA DIRECTOARE LA NU STIU DE AGENTIE DE MANCAT BANII ROMANILOR….. NU MAI AM INCREDERE IN ACEST POST…….

  2. Bre gadeo au intors armele impotriva ta bajetii matale de la remedia. Haoleu baietii auristi nu mai suporta! Homo baietii din redactie ce fac? Va tremura chilotii bre somanescule sa faceti anale cu antena3 si activenewsuri. Huooo

  3. Ambii domni, care au scris, au dreptate. Domnul Gadea a devenit un ingamfat, un om prea mandru de el. Ar trebui sa fie mai modest, mai apropiat de romani, ca doar penticostalii sunt oameni de onoare si se respecta, probabil numai intre ei sunt respectuosi. Fata de doamna senator nu a avut nici-un respect, nici macar de sexul femenin. Bine ar fi ca romanii sa nu se mai uite la Antena 3, sa vada de unde mai capata bani, mii de euro!!! Sunt de acord cu George Simion ca premier sa fie Dl. Calin Georgescu, un om de mare valoare al Romaniei! Bine ar fi ca la alegeri sa fie ales Presedinte al Romaniei, Prof. Acad. Ioan Aurel Pop, la fel de valoros si patriot pentru romani. Chemare catre romanii patrioti, uniti-va in jurul formatiunii PAMANTUL STRAMOSESC, al carei Presedinte este Dl. Calin Georgescu, combinat cu AUR! Cinste lor ca Romania are asemenea oameni!

  4. Atita timp cit Antena 3 are un angajat ce face parte din consiliul director al Fundatiei pentru SMURD (http://fundatiapentrusmurd.ro/despre/consiliul-director/), sa nu va mai mire atita ca nu ati reusit sa-i puneti intrebari lui Arahat. O televiziune aservita celor ce platesc. Fraieri sint cei ce stau gura casca la propaganda lor si halesc, fara sa respire, toate balivernele. Doar noi, romanii, sintem vinovati pentru mascarada asta, noi, cu prostia si indiferenta ce ne caracterizeaza. Nu pe toti, bineinteles, doar pe majoritatea dintre noi.

  5. Gâdea! Numele lui provine, bănuiesc, de la ocupația vreunui strămoș care era gâde, călău. Ocupație la care nu se înghesuiau mulți. Gâzii erau detestati de comunitate și își acopereau fața. Acest gâde a executat-o pe doamna Senator, o persoană aleasă de oameni în folosul unui numit, arafat care este un CĂLAU mai mare.
    Gâde la gâde trage. Cei ce se aseamănă se adună. Niște nemernici, pușcăria este un loc prea bun pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE