marți, aprilie 16, 2024
ȘTIRIMickey Rourke, Alain Delon Jr, Dorel Vișan și Răzvan Vasilescu, într-un film...

Mickey Rourke, Alain Delon Jr, Dorel Vișan și Răzvan Vasilescu, într-un film al pr. Ciprian Mega. Pelicula va fi o despre o tânără procuroare

Părintele Ciprian Mega, cunoscut în lumea filmului drept un regizor de succes, pregătește o nouă peliculă. Filmul se numește „21 de rubini” și va conține o distribuție de excepție, în frunte cu actorul american Mickey Rourke. Alături de vedeta americană, în film vor juca mari actori români precum Dorel Vișan, Răzvan Vasilescu sau Magda Catone, informează Bihoreanul.

Filmul „21 de rubini” încheie trilogia cu același nume și mai cuprinde peliculele „Dimineața care nu se va sfârși”, despre drama femeilor emigrante, și ”Glasul care strigă în pustie”, despre viața părintelui Calciu Dumitreasa. Noua producție se dorește a fi o radiografie a societății românești post-decembriste.

Filmul spune povestea Ninei, o tânără procuroare interpretată de actrița Corina Moise, prietenă cu regizorul Yuri, rol jucat de actorul franco-american Anthony Delon (foto), fiul celebrului Alain Delon.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acțiunea, care se petrece la sfârșitul anului 2022, o aduce pe Nina în situația ca numele ei să fie nominalizat pentru funcția de procuror general al României.

Nominalizarea ei depinde însă de poziția secretarului de stat al Guvernului SUA, Mickey Mandovanis, personaj interpretat de Mickey Rourke, și reprezentanta Comisiei Europene Nicoletta Delalachiessa al cărei rol va fi interpretat de Elisabetta Pellini.

Filmul, punctat cu personaje colorate, de la politicieni și foști securiști la preoți, va fi constituit din flashback-uri la începuturile anilor 2000.

În unul dintre ele va apărea inclusiv un personaj care face trimitere la episcopul ortodox orădean, Sofronie Drincec, văzut ca un ierarh corupt care împarte funcțiile și parohiile pe bani.

Filmul de autor „21 de rubini” îl are ca scenarist și regizor pe preotul orădean Ciprian Mega.

Producătorii peliculei sunt Laura Mega și Silviu Ciobanu, iar director de imagine, Liviu Mărghitan. Producători executivi sunt Natalia Neag și Kimberly Hines. Montajul va fi semnat de Corina Stavilă, iar sunetul de Mihai Bogos.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE