ACTUALITATEVarujan Vosganian: E ciudat că reîntoarcerea la normalitate după molima de coronavirus...

Varujan Vosganian: E ciudat că reîntoarcerea la normalitate după molima de coronavirus nu se măsoară în reducerea numărului de cazuri, ci doar în creșterea numărului de vaccinați

Scriitorul și omul politic Varujan Vosganian spune că este ciudată modalitatea prin care autoritățile măsoară întoarcerea la normalitate: nu după numărul de cazuri, ci după numărul de persoane vaccinate.

El spune că datele de până acum susțin că impactul epidemiei se datorează mai ales cauzelor naturale.

„E ciudat că reîntoarcerea la normalitate după molima de coronavirus nu se măsoară în reducerea numărului de cazuri, ci doar în creșterea numărului de vaccinați. Nu vom elimina constrângerile când vom avea doar X infectări, ci când vom avea peste Y vaccinați. Ideea că acțiunea virusului poate scădea datorită imunizării populației, așa cum s-a întâmplat, în istoria lumii, cu toate epidemiile de până acum, e ignorată de decidenții noștri care nu au decât o singură țintă/obsesie: atingerea, cu orice preț, a unui anumit procent de vaccinați din rândurile populației, indiferent de evoluția epidemiei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reducerea cazurilor de infectare din ultimele săptămâni, de la 6516 cazuri noi (25 martie) la 620 (10 mai) – adică o scădere de peste zece ori – este cu mult mai mare decât ritmul vaccinării (din 25 martie s-a vaccinat cu a doua doză 10% din populația adultă), ceea ce arată că impactul epidemiei scade mai ales datorită cauzelor naturale”, a precizat el.

De remarcat este faptul că postarea lui Vosganian a fost distribuită și de dr. Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Absolut justă observația lui Varujan Vosganian!

    adică nu mai e vorba să avem oameni sănătoși ci oameni vaccinați. Nu mai ai voi să exiști pana nu te vaccinezi.

    Nu contează că nu ești bolnav, pana nu te vaccinezi nu ești om.

    Fasciștii ordinari camuflați in liberali și progresiști!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...