ȘTIRIMedic, despre măsura pragului de vaccinare în școli: Criteriu perfect arbitrar, care...

Medic, despre măsura pragului de vaccinare în școli: Criteriu perfect arbitrar, care aruncă securea războiului în societatea civilă. Am terminat cu medicii, urmează demonizarea profesorilor

Medicul Octavian Jurma susține că măsura care condiționează deschiderea școlilor de gradul de vaccinare din interiorul unităților de învățământ este arbitrară și ineficientă. Au distrus din nou campania de vaccinare și certificatul verde, pregătiți-vă să o luăm de la capăt, este opinia lui Jurma.

Medicul Octavian Jurma îi critică dur pe politicienii care au propus măsura care va duce la divizarea societății.

„Aruncând acest criteriu, perfect arbitrar, de 60% dintre profesori și personal vaccinați doar ca pretext pentru a ignora situația epidemiologică, Președintele aruncă securea războiului în sânul societății civile de parcă nu am fi suficient de divizați”, este opinia cercetătorului.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Octavian Jurma mai spune că profesorii vor ajunge în atenția publicului, așa cum s-a întâmplat cu medicii.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Acum e vină profesorilor că nu se deschid școlile. Ei au devenit inamicul numărul 1 din cauza cărora școală nu se poate deschide, nu incompetența și neglijență voastră. Am terminat cu demonizarea medicilor și acum a venit rândul profesorilor. Ce să facem? Ar trebui că părinții să fugărească profesorii cu furcile pe stradă că se se vaccineze? Să ne transferăm copiii în școlile vaccinate?”, se întreabă specialistul.

Citește și: După terorizarea angajaților urmează învrăjbirea profesorilor și a copiilor

Concluzia lui Octavian Jurma este că măsura nu va reduce numărul persoanelor infectate și va produce resentimente în societate.

„Efectul epidemiologic al măsurii este infim. 60% din personal vaccinat nu poate împiedică școală să devină un focar, pentru că înseamnă un procent de sub 30% din comunitatea școlii respective. Efectul psihologic însă este imens pentru că obligația de vaccinare nu este inclusă în ordin, doar invitația la ura și resentimente”, susține Octavian Jurma.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că școlile vor rămâne deschise în funcție de gradul de vaccinare al personalului din fiecare unitate de învățământ.

„Va fi introdusă o nouă condiție pentru ca școlie să continue cu prezența fizică, anume gradul de vaccinare al personalului școlii”, a anunțat Klaus Iohannis.

Pragul de vaccinare ar putea fi 60%, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate