marți, ianuarie 31, 2023
EDUCAȚIESuntem în plină dictatură

Suntem în plină dictatură

După terorizarea angajaților, urmează învrăjbirea profesorilor și a copiilor.

Nu credeam că se poate mai rău. Și totuși se poate. Inventivitatea în materie de ticăloșie nu cunoaște limite.

Regimul sceleratului Iohannis a găsit ceva și mai malefic, după tentativa de a speria angajații pentru a se vaccina.

Venind direct de pe piramide, Iohannis a găsit soluția pentru a forța profesorii și/sau elevii să se vaccineze: impunerea unui prag aleatoriu, absurd, aberant, de 60% vaccinați pentru ca o școală să se deschidă.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu alte cuvinte, profesorii vor trebui să se vaccineze pentru ca școlile să se deschidă. Dacă nu o vor face, atunci își vor atrage mânia părinților. „Din cauza voastră nu merge copilul la școală!”, vor spune unii.

Decizia personală, legitimă, în privința sănătății, este transformată în armă de către acest regim, condus de un om scăpat ale cărui acțiuni sunt scăpate de sub orice control. Care nu trebuie demis, ca să păstrăm stabilitatea?!

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Această mișcare, cu vaccinarea forțată a 60% (de ce nu 70-80 sau 50 la sută?) din personalul unei școli calcă în picioare orice demnitate umană și orice pretenție democratică. În multe școli sunt profesori bolnavi și/sau bătrâni, care au evitat să se vaccineze.

Ce se va întâmpla acum? Cine-și va risca viața doar ca să primească acceptul acestui dement pentru a preda? Foarte puțini. Mulți vor pleca, sistemul se va gripa masiv.

Vor fi părinți care vor arăta cu degetul către profesori. Această șenilă asasină, care răspunde la numele de Iohannis, a creat încă o diviziune: profesori vs copii.

Trăim în plină dictatură. Dacă profesorii nu se vor trezi și nu vor pune piciorul în prag, refuzând această ofertă otrăvită, vor plăti și ei și copiii noștri.

Cine tace, consimte.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate