EDUCAȚIESuntem în plină dictatură

Suntem în plină dictatură

După terorizarea angajaților, urmează învrăjbirea profesorilor și a copiilor.

Nu credeam că se poate mai rău. Și totuși se poate. Inventivitatea în materie de ticăloșie nu cunoaște limite.

Regimul sceleratului Iohannis a găsit ceva și mai malefic, după tentativa de a speria angajații pentru a se vaccina.

Venind direct de pe piramide, Iohannis a găsit soluția pentru a forța profesorii și/sau elevii să se vaccineze: impunerea unui prag aleatoriu, absurd, aberant, de 60% vaccinați pentru ca o școală să se deschidă.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu alte cuvinte, profesorii vor trebui să se vaccineze pentru ca școlile să se deschidă. Dacă nu o vor face, atunci își vor atrage mânia părinților. „Din cauza voastră nu merge copilul la școală!”, vor spune unii.

Decizia personală, legitimă, în privința sănătății, este transformată în armă de către acest regim, condus de un om scăpat ale cărui acțiuni sunt scăpate de sub orice control. Care nu trebuie demis, ca să păstrăm stabilitatea?!

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Această mișcare, cu vaccinarea forțată a 60% (de ce nu 70-80 sau 50 la sută?) din personalul unei școli calcă în picioare orice demnitate umană și orice pretenție democratică. În multe școli sunt profesori bolnavi și/sau bătrâni, care au evitat să se vaccineze.

Ce se va întâmpla acum? Cine-și va risca viața doar ca să primească acceptul acestui dement pentru a preda? Foarte puțini. Mulți vor pleca, sistemul se va gripa masiv.

Vor fi părinți care vor arăta cu degetul către profesori. Această șenilă asasină, care răspunde la numele de Iohannis, a creat încă o diviziune: profesori vs copii.

Trăim în plină dictatură. Dacă profesorii nu se vor trezi și nu vor pune piciorul în prag, refuzând această ofertă otrăvită, vor plăti și ei și copiii noștri.

Cine tace, consimte.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...